مجتبی فریدونی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به شرایط عرضه استقلال در زمان واگذاری، اظهار داشت: پیش از اینکه هلدینگ خلیج فارس مالکیت استقلال را از طریق عرضه در اختیار بگیرد، دو مرتبه عرضه و خریداری پیدا نشد. در شرایط این دو عرضه عنوان شده بود که اگر در دو فصل متوالی تیم پایینتر از رده چهاردهم قرار بگیرد امکان بازپسگیری مالکیت وجود دارد.
وی در ادامه افزود: در عرضه مرتبه سوم استقلال شرط رتبه وجود نداشت، اما در کنار بقیه شرایط عنوان شده بود که باید پیشبینی رتبه در لیگ برتر و رقابتهای آسیایی صورت بگیرد. این موضوع به دلیل تشخیص صلاحیت مشتریان راهبردی طرح شده بود.
مدیرعامل پیشین باشگاه ذوبآهن راجع به اینکه آیا وزیر ورزش و جوانان مطابق با قانون حق اظهارنظر، تغییر مالکیت و… را دارد، تصریح کرد: وزیر ورزش نقش مشورتی و سیاستگذاری دارد. او امکان دخل و تصرف در مدیریت باشگاه استقلال یا پس گرفتن آن را ندارد، اما میتواند نقش مشورتی داشته باشد یا به تهیه زیرساختها کمک کند. حتی طی واگذاری مالکیت باشگاه استقلال توسط سازمان خصوصیسازی، هم وزارت ورزش نقشی نداشت.
«فرض کنیم در انتهای فصل پیشبینی رتبهای که عنوان شده با رتبه به دست آمده متفاوت بود. آیا مالکیت استقلال توسط سازمان خصوصیسازی و وزارت اقتصاد باز پس گرفته میشود؟»، وی در واکنش به این سؤال، اذعان کرد: فرض کنیم پس گرفته شد. تیم به چه کسی تحویل شود؟ در این ۲۰ سال چرا مشتری نیامد؟ گرفتن مالکیت تیم در اواسط فصل که اصلاً منطقی نیست و اگر هم گرفته شود، سازمان خصوصیسازی باید باشگاه را اداره کند که اصلاً توان این کار را ندارد.
انتهای پیام/