یک‌هزار و ۵۰۰ مشترک در گلوگاه از آب آشامیدنی پایدار بهره‌مند شدند

یک‌هزار و ۵۰۰ مشترک در گلوگاه از آب آشامیدنی پایدار بهره‌مند شدند

بهزاد برارزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اجرای عملیات تعویض لوله آبده چاه شماره ۲ جاده بهشت رضا(ع) در شهر گلوگاه گفت: همسو با اجرای این طرح، آب آشامیدنی یکهزار و ۵۰۰ مشترک در مناطق بالادست گلوگاه به پایداری لازم رسید و مردم این منطقه از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره مند شدند.

وی اظهار کرد: در راستای اجرای طرح، در مجموع ۱۰ لیتر در ثانیه به آب آشامیدنی استحصال شده مردم این منطقه اضافه شد به گونه ای که میزان دبی آب این چاه از ۱۵.۵ لیتر بر ثانیه به ۲۵.۵ لیتر بر ثانیه افزایش یافت.

وی میزان سرمایه گذاری صورت در راستای اجرای این طرح را چهار میلیارد ریال اعلام کرد و با بیان اینکه بازسازی چاهای شماره یک و چهار در مناطق بالادست گلوگاه از جمله طرح های مهمی بود که عملیاتی شد، خاطرنشان کرد: در سال گذشته نیز یک حلقه چاه در روستای خورشید کلا این شهرستان بازسازی و بهسازی شد که با این اقدام میزان دبی آب از این منابع از سه به ۶ لیتر در ثانیه افزایش یافت.

در شهرستان گلوگاه ۱۵ هزار و ۴۵۰ مشترک شهری و روستایی زیر پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب مازندران قرار دارد.

یک‌هزار و ۵۰۰ مشترک در گلوگاه از آب آشامیدنی پایدار بهره‌مند شدند

افزایش ظرفیت آب آشامیدنی ۵۵ هزار نفر در بابل

مدیرعامل شرکت آبفای مازندران در بخش دیگر سخنان خود افزود: با اجرای عملیات بهسازی ۲ حلقه چاه در بخش گتاب شهرستان بابل، ظرفیت آب آشامیدنی ۱۷ روستا با ۵۵ هزار نفر افزایش یافت.

برارزاده تصریح کرد: با بهسازی چاه مجتمع کشتله، آبدهی این چاه از ۱۴ لیتر درثانیه به ۳۰ لیتر در ثانیه افزوده شد و توان انتقال آب آشامیدنی ۱۱ روستا با جمعیتی بالغ بر ۱۰ هزار نفر با ۲ هزار و ۳۰۰ فقره انشعاب افزایش یافت.

وی از بهسازی چاه مجتمع رجه نیز خبرداد و افزود: دبی آب این چاه پس از بهسازی از سه لیتر در ثانیه به ۹ لیتر در ثانیه ارتقاء یافت و آب آشامیدنی ۶ روستا با یکهزار و ۴۵۰ فقره انشعاب و جمعیتی بالغ بر ۴۵ هزار نفر افزایش یافت.

برابر آمارها، حدود ۱۲ درصد آب اشامیدنی استان از آب سطحی و ۸۸ درصد از آب زیرزمینی یعنی ۷۴۰ حلقه چاه و ۳۷۳ چشمه تامین می شود، که در زمان بارندگی با کدورت آب و زمان قطع برق با خرابی پمپ ها مواجه می شویم که این چالش نشان می دهد باید بیشتر به سمت استفاده از آبهای سطحی برویم.

استان مازندران افزون بر سه هزار روستای بالای ۲۰ خانوار دارد. منابع آبی این استان از ۷۲۰ حلقه چاه، ۳۵۳ دهنه چشمه و سد با ظرفیت تولید و استحصال ۵۲۲ میلیون مترمکعب، تامین می‌شود.

شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و ۱۰۲ هزار مشترک را در ۵۸ شهر و یکهزار و ۶۷۸ روستا زیرپوشش دارد.

حتما ببینید

مربی تراکتور: جریان بازی علیه تیم ما و تصمیم‌های داور شبهه‌برانگیز بود

مربی تراکتور: جریان بازی علیه تیم ما و تصمیم‌های داور شبهه‌برانگیز بود

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، اخراج دراگان اسکوچیچ سرمربی تراکتور در پایان مسابقه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *