رودخانه‌های نسارود و چالکرود رامسر نیاز به لایروبی دارد

رودخانه‌های نسارود و چالکرود رامسر نیاز به لایروبی دارد

رحمت سلیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا اظهار کرد: طی مدت اخیر طرح‌های جلوگیری از سیلاب و خسارت‌های ناشی از آن شامل دیواره‌های حفاظتی، کانال‌کشی و هدایت آب‌های سطحی با اعتبار بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال در روستاهای بخش دالخانی اجرایی شد و بارش‌های اخیر هیچگونه خسارتی در پی نداشت.

این مقام مسوول، نسبت به لایروبی نشدن ۲ رودخانه نسارود و چالکرود که سابقه طغیان دارند، هشدار داد و افزود: نیاز است که نهادهایی متولی مانند امور آب برای ساماندهی این رودخانه‌ها پای کار باشند تا فصل پیش رو را با امنیت خاطر سپری کنیم. ضمن اینکه همراهی منابع طبیی برای اجرای طرح‌های آبخیزداری و جهادکشاورزی در بخش‌های دیگر ضروری و کمک کننده است.

وی اجرای طرح آبخیزداری از سوی منابع طبیعی در روستا “لگا” بخش اشکور را از دیگر اقدامات ضروری برای جلوگیری از سیلاب و خسارت‌های ناشی از آن برشمرد و توضیح داد: در زمان حاضر نیز در برخی روستاها نظیر جلمک، جنت‌رودبار و لیماکده دچار رانش هستند که نیاز است که ستاد بحران استان اعتباری برای ایمن‌سازی این نقاط اختصاص دهد.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، رامسر جزو پرباران‌ترین شهرهای کشور و مازندران محسوب می‌شود و چند رودخانه طغیانی از جمله صفارود، پلنگرود، نسارود و چالکرود با سابقه طغیان در آن جریان دارند. اخیرا نیز بر اساس داده‌های ایستگاه‌های باران سنجی هواشناسی مازندران ۶ آبان ۱۴۰۳ رامسر با ۶۷ میلیمتر بارندگی بیشترین میزان بارندگی را برای خود ثبت کرده است.

بخش دالخانی ترکیبی از ۲ دهستان چهل شهید و جنت رودبار و متشکل از ۱۰۰ روستا و دستکم ۱۳ هزار نفر جمعیت دارد.

شهرستان رامسر در غرب مازندران با داشتن سه شهر، ۲ بخش، ۲۰۵ روستا و آبادی دارای بیش از ۸۰ هزار نفر جمعیت ثابت است و به علت برخوداری از موقعیت های ممتاز طبیعی نظیر دریا، جنگل، آثار تاریخی و گردشگری در تمامی روزهای سال به ویژه نوروز پذیرای دست کم پنج میلیون مسافر و گردشگر است.

حتما ببینید

مربی تراکتور: جریان بازی علیه تیم ما و تصمیم‌های داور شبهه‌برانگیز بود

مربی تراکتور: جریان بازی علیه تیم ما و تصمیم‌های داور شبهه‌برانگیز بود

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، اخراج دراگان اسکوچیچ سرمربی تراکتور در پایان مسابقه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *