به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از وزارت نیرو، «ساناز جعفرزاده» با اشاره به اجرای فصل تعمیرات نیروگاههای حرارتی سراسر کشور، افزود: از نیمه دوم امسال بهمنظور تامین برق پایدار پیک تابستان سال آینده ۱۰۹ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی در دستور کار قرار گرفته است که در تلاشیم با اتمام بهموقع برنامههای یاد شده بتوانیم تمامی واحدهای نیروگاهی را با آمادگی کامل برای تأمین برق پایدار روزهای اوج مصرف برق کشور در اختیار داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه ۹۴ درصد برق مورد نیاز کشور توسط نیروگاههای حرارتی تولید میشود، گفت: باتوجهبه اینکه بخش اعظم تأمین برق کشور بر عهده نیروگاههای حرارتی است، ازاینرو آمادگی این واحدها برای تولید برق پایدار و پاسخگویی به نیاز مصرف فصول گرم سال از اهمیت بسیار مضاعفی برخوردار است.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و بهرهبرداری تولید شرکت برق حرارتی خاطرنشانکرد: در همین راستا بسته به نوع، عملکرد، قدمت، تکنولوژی و ساعاتی که نیروگاه در مدار بوده است برای این واحدها برنامه تعمیراتی پیشبینی میشود که این اقدامها در قالب پنج سرفصل اصلی تعمیرات اساسی واحدهای بخار، تعمیرات اساسی واحدهای گازی، بازدید مسیر داغ، بازدید اتاق احتراق و تعمیرات دورهای واحدهای بخار در دستور کار قرار میگیرد.
جعفرزاده ادامهداد: تاکنون ۲۴ هزار و ۸۱۳ مگاوات از فعالیتهای تعمیراتی یاد شده آغاز شده و ۱۲ هزار و ۸۵۴ مگاوات از برنامه شروع شده در این بخش به پایان رسیده است.
وی گفت: اقدامها آغاز شده در این بخش شامل ۲ هزار و ۲۷۳ مگاوات تعمیرات اساسی نیروگاههای بخاری، یکهزار و ۵۱۷ مگاوات تعمیرات اساسی واحدهای گازی، ۹ هزار و ۶۷۰ مگاوات تعمیرات دورهای واحدهای بخاری، ۱۰هزار و ۲۵۴ مگاوات بازدید اتاق احتراق و یکهزار و ۱۰۰ مگاوات بازدید مسیر داغ بوده است.