۱۳۷ میلیارد ریال برای صحن و شبستان امام‌زاده زینب خاتون در سربیشه هزینه شد

۱۳۷ میلیارد ریال برای صحن و شبستان امام‌زاده زینب خاتون در سربیشه هزینه شد

حجت الاسلام پرویز بخشی پور روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: این صحن و شبستان به مساحت هزار و ۱۵۰ متر مربع امروز با حضور معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی و جمعی از زائران به بهره برداری رسید.

وی اظهار کرد: همچنین امروز آیین معنوی دعای ندبه همزمان با بهره برداری از شبستان بزرگ آستانه مبارکه بی بی زینب خاتون(س) -مزارکاهی برگزار که به صورت زنده از شبکه قرآن و خاوران پخش شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی با اشاره به سخنرانی آیت الله رجائی خراسانی از خطبای حرم حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و مداحی حاج امیر در این آیین معنوی ادامه داد: جمعیت زیادی از زئران و مجاوران آستان مقدس بی بی زینب خاتون در مراسم دعای ندبه امروز شرکت کردند.

وی درباره زیرساخت‌های فراهم شده برای پذیرش زائر در آستان بی‌بی زینب خاتون گفت: بیش از ۱۰۰ زائرسرا، اتاق و سوئیت در این بقعه متبرکه آماده سازی شده که زائران می‌توانند برای اسکان از آنها استفاده کنند.

حجت‌الاسلام بخشی پور افزود: ظرفیت ذخیره سازی ۲۰۰ هزار لیتر آب برای پاسخگویی به نیاز زائران فراهم شده است اما نیازمند همکاری بیشتر شرکت آب و فاضلاب برای پایدار شدن آب مورد نیاز هستیم.

وی با ابراز امیدواری از همکاری خیران برای تامین فرش شبستان حرم گفت: افزایش زائرسراها و سرویس‌های بهداشتی جزو برنامه‌های بعدی اجرای طرح جامع است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی یادآور شد: در مناسبت‌های خاص دهه پایانی ماه صفر بیش از ۱۲ هزار زائر به این آستان مقدس مشرف می‌شوند و از برنامه‌های مختلف فرهنگی و مذهبی بهره می‌برند.

۱۳۷ میلیارد ریال برای صحن و شبستان امام‌زاده زینب خاتون در سربیشه هزینه شد

وی گفت: چهار محفظه زیرزمینی برای جمع آوری فاضلاب این مکان نصب شده که بیش از ۲ هزار لیتر ظرفیت دارد و افزایش فضای پارکینگ نیز از نیازهای مهم بقعه متبرکه است چون در اوج حضور زائران با توجه به عرض کم جاده، وقوع حوادث ناگوار دور از انتظار نیست.

حجت الاسلام بخشی‌پور با بیان اینکه سفر به بقاع متبرکه جنبه سیاحتی و زیارتی دارد افزود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری بقاع متبرکه باید به قطب فرهنگی تبدیل شود از همین رو برنامه‌های مختلفی در طول سال با ماهیت فرهنگی اجرا می شود.

وی آستان مقدس بی‌بی زینب خاتون را از بقاع شاخص استان برشمرد و گفت: این بارگاه در زمینی به مساحت حدود ۲۰ هکتار قرار گرفته و ضریح مطهر بقعه متبرکه مطلا بوده که با طرح ضریح مطهر امام رضا (ع) در سال ۱۳۸۳ ساخته و نصب شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی یادآور شد: در شهرستان سربیشه هفت بقعه متبرکه «شامل آستانه مبارکه بی بی زینب خاتون کاهی، آستان امامزادگان علوی (از بخش مود روستای چنشت)، سلطان بیدار (از بخش مرکزی روستای دهک)، سید عبدالله (از بخش درح روستای علیا)، گلبانک خراسان از بخش مرکزی روستای برکوه و سید محمد علوی (ع)(درح – ماهیرود)» وجود دارد که آستانه مبارکه بی بی زینب خاتون جزو بقاع شاخص کشوری است.

وی افزود: آستانه مبارکه بی بی زینب خاتون مشهور به مزار کاهی در ۵۰ کیلومتری جنوب شرقی شهرستان بیرجند و در بخش مود شهرستان سربیشه، در منطقه ای سر سبز و خوش آب و هوا واقع شده است.

۹۶ بقعه متبرکه در خراسان جنوبی وجود دارد که از این تعداد ۶۰ مکان مقدس متعلق به امامزادگان است.

حتما ببینید

زمین لرزه گزیک خراسان جنوبی خسارت نداشت

زمین لرزه گزیک خراسان جنوبی خسارت نداشت

محمد علی آخوندی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *