به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، دکتر «سیدمحمد جمالیان» روز پنجشنبه در آیین تجلیل از پرستاران مراکز درمانی استان مرکزی در هتل امیرکبیر اراک، افزود: سالانه باید ۱۰ هزار پرستار جذب مراکز درمانی شوند تا کمبود رفع و اضافه کار اجباری برای پرستاران به وجود نیاید.
وی به مهاجرت پرستاران اشاره کرد و ادامه داد: سال گذشته شمار قابل توجهی از پرستاران به نقاط مختلف جهان مهاجرت کردند و این درحالی بود که این افراد وضعیت استخدامی رسمی هم داشتند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: معوقات پرستاران مطالبه دیگر این قشر صبور است که به طور میانگین ۱۲ ماه عقب افتاده است که تا آخر آبان ماه جاری به میزان ۸۰ هزار میلیارد ریال پرداخت میشود.
دکتر جمالیان افزود: مطالبات پرستاران و مجموعه بهداشت و درمان به گوش مسئولان رسیده و دولت و مجلس برای رسیدگی به امور این قشر اتفاق نظر دارند.
وی بیان کرد: شرایط کشور حساس است اما همانطور که بخشی از مطالبات پرستاران پرداخت شده مابقی نیز به زودی پرداخت میشود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: پرستاران قشری هستند که ساعت متمادی با بیمار در تماس هستند اما این مهم باعث نمیشود نقش افرادی که در آزمایشگاه و سایر بخشهای درمانی به ارایه خدمات مشغول هستند را فراموش کرد.
تصمیم شجاعانه رییس جمهور در قطع مازوتسوزی نیروگاه شازند
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت : خوشحال هستیم شخصیتی در راس قوه مجریه قرار دارد که سلامت را بر سایر مباحث ترجیح میدهد و دستور قطع مازوت سوزی در اراک، کرج و اصفهان را صادر کرد.
دکتر جمالیان با بیان اینکه، رییس جمهور قطع ۲۳ ساعت برق را به سلامت مردم ترجیح داد و افزود: با حضور یک دانشمند در راس کشور و تصمیم شجاعانه و مدبرانه این مهم در سه استان محقق شد.
وی بیان کرد: این اتفاق خوب ماحصل کار تیمی است و همه مدیران و مسئولان و تلاش سازمانهای مردم نهاد در یک سال موجب شد تا صدای مظلومیت مردم اراک شنیده شود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: اکنون که این تصمیم گرفته شده مردم مصرف برق را مدیریت کنند تا نیاز به قطع برق نباشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی هم با تبریک سالروز میلاد حضرت زینب (س) گفت: پرستاران در دوران شیوع کرونا، مردانه در میدان ماندند و به مردم مبتلا خدمات درمانی ارایه کردند.
«بهنام نظری» با اشاره به قطع مازوتسوزی نیروگاه شازند افزود: حق مردم اراک و شازند بود که مازوتسوزی نیروگاه قطع شود و اولین هدیه دولت چهاردهم به مردم این ۲ شهر با پیگیری مسولان محقق شد.
وی بیان کرد: وعده عدم مازوتسوزی انجام شد پس مطالبات پرستاران نیز عملیاتی خواهد شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: پرستاران در خط مقدم درمان بیماران قرار دارند و آنان شریک درد بیماران و برای درمان از هیچ تلاشی فروگذار نیستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک هم گفت: شما پرستاران دغدغههایی برای آینده کاری دارید و مطالبه شما به حق است و رییس جمهور هم به بررسی وضعیت پرستاران تاکید دارند.
دکتر «جواد نظری» افزود: بخشی از مطالبات بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است تا شرایط مناسبتری برای کادر درمان و پرستاران فراهم شود و بخشی هم در حوزه وظایف دولت است.
وی بیان کرد: وزیر بهداشت و درمان هم با آغاز فعالیت کاری، پیگیر انباشت مطالبات پرستاران بود و در کمتر از ۲ ماه مطالبات به نتیجه رسید هرچند مورد انتظار کامل نیست که در این مهم، نمایندگان مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس هم تلاشهای زیادی داشتند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ایرانیان معروف به آزادگی هستند و این ویژگی در بین پرستاران، بروز خاصی دارد.
دکتر نظری افزود: سطح علمی قابل قبول و مقبولیت پرستاران موجب شده تا کانادا و کشورهای حوزه خلیج فارس مطالبه گر پرستاران ایرانی باشند اما تعصب ایرانی داشتن، مانع از ترک وطن است و ما همه وظیفه داریم برای آبادانی کشور تلاش کنیم.
معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک هم در این آیین گفت: درمان سه ضلع دارد که شامل بیمار، پرستار و پزشک است و نبود هر کدام فرایند درمان عقیم میماند.
دکتر «علیرضا کمالی» افزود: خانوادههایی هستند که حاضر نیستند بیمار خود را نگهداری کنند اما پرستاران بر بالین آنها حاضر میشوند و خدمات درمانی را به نحو شایسته ارایه میکنند.
در این آیین از خدمات جمعی از پرستاران استان مرکزی با اهدای لوح، تقدیر شد.
یکهزار و ۸۸۷ نفر کادر پرستاری اراک شامل کارکنان بیهوشی، اتاق عمل و بهیار است که از این تعداد یکهزار و ۴۱۲ نفر در حرفه پرستاری اشتغال دارند.