سید جواد ایلالی در گفت وگو با خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم در بجنورد اظهار داشت: افرادی که در سطح شهر به عنوان سائل شناخته میشوند و از شهروندان درخواست کمک میکنند، به دو عنوان شناخته میشوند.
وی افزود: برخی از این افراد بیخانمان بوده و واقعاً نیاز به کمک دارند و گروه دوم افرادی هستند که متکدی هستند و برای کسب درآمد اقدام به این کار کرده و چهره شهر را تا زیبا کرده و مزاحمت برای شهروندان ایجاد میکنند. در هر دو وضعیت شهرداری مکلف است که نسبت به جمع آوری این افراد اقدام کند.
دادستان عمومی و انقلاب بجنورد گفت: این افراد وضعیت شهر را به صورت نابسامان در میآورند و باید با آنها برخورد شود و علی رغم جمع آوری و نگهداری آنها توسط شهرداری در گرمخانهها٬ متاسفانه باز هم شاهد حضور این افراد در معابر عمومی هستیم.
وی تصریح کرد: در صورتی که این افراد بعد از حضور در گرمخانه شهرداری باز هم در بازار و معابر مشاهده شوند، مرتکب جرم مشهودی شدند و پلیس مکلف است که این افراد را جمع آوری کند و اقدام قانونی درباره آنها انجام میشود.
ایلالی گفت: معتقدیم شهرداری در این زمینه به وظایف خودش عمل میکند و در جمع آوری این افراد اقدامات خوبی انجام شده است. البته در این میان معذوریتهایی وجود دارد اما متکدیان و حتی افرادی که از این طریق امرار معاش کرده و کلاهبرداری نیز میکنند باید از طریق اقدامات قهری و قضایی با آنها برخورد شود.
وی افزود: تکالیف قانونی در این زمینه وجود دارد و همه دستگاهها به ویژه شهرداری و پلیس در همه شهرهای استان بایستی در این زمینه به وظیفه خود عمل کنند.
دادستان بجنورد گفت: برخی از این افراد دارای وضعیت مالی خوبی هم هستند اما متاسفانه این کار را انجام میدهند و جرم مشهودی را مرتکب میشوند. این جرم از جمله جرایمی است که در صلاحیت دادگاه است و دادگاه میتواند با آنها برخورد کند. دادستان نیز به عنوان مدعی العموم برای دفاع از حقوق مردم که کثرت و حضورشان در شهر مزاحمت برای مردم ایجاد میکند میتواند به موضوع ورود داشته باشد.
انتهای پیام/۳۱۱