دیده ما نگر جمال حق بین کاین عین حقیقت است و انوار یقین او بر خوان و مائدهای نشست و پرورش یافت که در همه تار و پود و زوایای حیاتشان جمال و عشق خداوند جاری بود و روح بزرگشان را در شط جمیل ادب و علم و معرفت جمال مطلق لبریز ساختند.
او در بیت خدا در دامن پاکی رشد کرد که حب و عشق و خواست خود را در راه رضای محبوب مشتاقانه فنا ساختند! او دختر فاطمه است و علی و از بیت آل الله! وجان و قلبی لبریز از مهر عواطف نبوی دارد و غرق در شکوه احترام و محبت دو دردانه هستی است که همه دلهای پاک، گوهر محبتشان را فخر خود دانند و بدان شرافت و کرامت مییابند.
دختری که جانش در سایهسار محبت محبوبان خداوند لبریز از خدا میشود و همه عالم را جلوه جمال او میبیند و کامش را از تمام و کمال این زیبایی مطلق و جمال ابدی و بیمثال حضرت حق گوارا ساخت!
کلامش دلنشین است و بُرّا، دشمن از تیغ تیز کلامش هراسان! این بانوی حکیم و بزرگ جان شیفتهی حب و جمال محبوب، دست از جهان شسته و دل و اندیشه به خدا سپرده در هولناکترین صحنهها و خطرناکترین ساحتها و اوج تحمل غم و هجران، همچنان مستغرق در درخشش جمال رب جمیل است و دشمن سفاک را که مغرور و متوهم در پیروزی است و هیچ میانگارد و فقط رخ یار میبیند و با سربلندی و احساس عزت، شکوهی از اندیشه و نگاه خدابینی انسان والا و مشحون از خرد و عشق جمال ازلی را به نمایش میگذارد آنجا که با طمأنینه و وقاری زنانه برای همیشه در هستی به ثبت رساند و مدرسه مقاومتی را بنا نهاد که تا ظلم هست و ظالم میدان دار، استواری و راست قامتی را تعلیم میدهد و بر تارک جهان جهاد و مبارزه مینشاند و مقاومت با نام او عزت و معنا مییابد و در همه ارکان و ساحات جامعه حریان مییابد! آنجا که همچون پدر و برادر شهیدش رو به ملکوت دارد و چشم به آسمان دوخته و در فرازین زمین و گیتی میایستد و با صدای پردیسیاش میفرماید: “ما رَأیتُ اِلّا جمیلا” فقط خدا میبیند و غیر او هیچ نبیند و نیاندیشد! و دشمن را آنقدر زبون و حقیر مییابد که شایسته ذکر و نگریستن نمیداند.
زینب است و دختر علی و فاطمه! جانش در کمند جمال دوست است و دل سوخته جلال حق و شیفته وصالش! ای دل و جان عاشقان شیفته جمال تو هوش و روان بیدلان سوخته جلال تو کام دل شکستگان دیدن توست هر زمان راحت جان خستگان یافتن وصال توست السلام علیکِ یا بنت امیرالمؤمنین و یا بنت فاطمهالزهرا زادروز بانوی بزرگ حماسه، مقاومت و معرف، زینب کبری (س) مبارک.
به گزارش خبرنگار فرهنگی آباجان به نقل از ایرنا، ۱۷ آبان مصادف است با پنجم جمادی الاول و سالروز ولادت حضرت زینب (س) که روز پرستار نیز نامیده شده است.
حضرت زینب (س) دختر امیرمومنان (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) در سال پنجم هجری در مدینه دیده به جهان گشود. نامگذاری حضرت زینب (س)، توسط پیامبر اکرم (ص) صورت گرفت و جبرئیل از سوی خدا این نام را به پیامبر (ص) رساند و زینب را مخفف «زین اب» یعنی زینت پدر دانسته اند.
القاب فراوانی برای آن حضرت نقل شده که عقیله بنی هاشم، موثقه، عارفه، عالمه، محدثه، فاضله، کامله و عابده آل علی از جمله این القاب است.