به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از اراک، بهنام نظری پیش از ظهر امروز در آیین گرامیداشت روز پرستار در استان مرکزی، اظهار داشت: خدمات پرستاران در جنگ تحمیلی تا به امروز بر کسی پوشیده نیست به ویژه در دوران بیماری منحوس کرونا که این قشر به عنوان سربازان جان برکف عرصه سلامت، مردانه در میدان ایستادند و از جان مردم محافظت کردند.
وی افزود: مجموعه مسئولان استان تلاشهای پی در پی برای رفع دغدغه به حق مردم اراک و شازند مبنی بر قطع مازوتسوزی داشتند که امروز این مهم محقق شد، دولت چهاردهم اولین هدیه خود به مردم استان مرکزی و شهر اراک و شازند که دستور قطع مازوتسوزی بود را روز گذشته صادر کرد که این یک خبر شیرین برای نسل امروز و آیندگان است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی بیان کرد: وعدهای که برای مازوت سوزی داده شد وعده محقق شده بدانید و وعدهای که برای مطالبات معوق پرستاران داده شده حتما محقق خواهد شد، به مجموعه علوم پزشکی اعتماد داشته باشید و ما پیگیریهای خود را انجام خواهیم داد.
نظری خاطرنشان کرد: پرستاران همواره در جبهه سلامت و خط مقدم قرار دارند، پرستار کسی است که با درد روحی مریض شریک میشود، برای همه پرستاران آرزوی توفیق داریم و امیدوارم هرگامی برای سلامتی مردم برداشته میدارند ذخیرهای برای آخرت آنها باشد.
جواد نظری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در این آیین، گفت: پرستاری شغل نیست ایستادن در خط مقدم انسانیت است، پرستاران با دستان پر مهر به بیماران امید میبخشند و جایگاه این پرستاران محفوظ است.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی خدمترسان مردم استان مرکزی است و اگر امروز این روز گرامی داشته میشود به جهت خدمترسانی بدون چشم داشت این گروه است. مردم به پرستاران دین دارند چرا که از بدو تولد تاکنون از خدمات بیدریغ این قشر بهره بردهاند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: پرستاران دغدغهها و نگرانیهایی در مورد مسائل کاری دارند که مطالبات به حق آنهاست و دولت پزشکیان بر پیگیری مطالبات پرستاران تاکید داشتند که پیگیریهای خوبی صورت گرفته است، بخشی از مطالبات بر عهده ما در بخش بهداشت و درمان و بخش دیگر در سطح کلان باید پیگیری شود که مطالبات انباشته شده در کمتر از دو ماه به نتیجه رسید و امروز شاهد هستیم پیگیریهای مجموعه درمان به نتیجه رسیده است.
نظری خاطرنشان کرد: کشورهای پیشرفته مطالبه گر جذب پرستاران ایرانی هستند که این امر نشان میدهد پرستاران سطح علمی قابل قبول دارند و خدمات خوبی ارائه دادهاند اما پرستاران باید عرق ملی خود را حفظ و در جهت آبادانی کشور تلاش کنند.
علیرضا کمالی، سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک در این آیین اظهار داشت: درمان بر حول سه ضلع بیمار، پزشک و پرستار میچرخد و نقود هر یک از آنها پروسه درمان را عقب میاندازد بنابراین به اندازهای که وجود پزشک برای گذر بیماری ضرورت دارد حضور پرستار لازم و ضروری است.
وی افزود: پرستاران فرشتگان زحمتکش و خستگی ناپذیری هستند که برای نجات جان هم نوع خود تمام توان خود را بهکار میگیرند بنابراین بنده تا زمانی که حضور داشته باشم با تمام قدرت پشتیبان گروه پرستاری خواهم بود.
انتهای پیام/۷۱۱/