روحالله حسینی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص عملکرد درخشان ملیپوشان جوان بوکس ایران و تاریخسازی در مسابقات قهرمانی جوانان جهان اظهار داشت: مسابقات جهانی این دوره با حضور حدود ۷۷ کشور برگزار شد که از لحاظ تعداد کشورها نسبت به دورههای اخیر با افزایش و استقبال بیشتری همراه شده بود.از طرفی سطح مسابقات نیز بسیار بالا بود و کشورهای مثل کوبا، ازبکستان، قزاقستان و روسیه که از قدرتهای دنیا هستند نیز در این مسابقات حضور داشتند و کشوری مانند ایرلند که در رده سنی بزرگسالان نیز کشور قدرتمندی است در این دوره عملکرد خوبی داشت و حتی در سنگین وزن بعد از پیروزی نمایندهاش مقابل اسماعیلی به مقام قهرمانی رسید.
داوری عادلانه بود به مدال طلای جهان هم رسیده بودیم
وی تصریح کرد: اگر اسماعیلی بعد از برتری در مرحله یکچهارم نهایی مقابل بوکسور روسیه یک روز استراحت داشت، احتمال داشت در این دیدار نیز پیروز شود. خیلی خوشحالم که حداقل در این دوره کمتر حقمان را خوردند و به خصوص در بازی مقابل بوکسور روسیه شاهد این اتفاق نبودیم. خیلی علاقمند نیستم که شکستها را به عملکرد داوران ارتباط بدهم، اما باور کنید در بازی فینال امیررضا ملکخطابی داوران نگاه ویژهای به بوکسور ازبکستانی داشتند. شک نکنید اگر داوری عادلانه بود در این دوره به مدال طلای جهان نیز رسیده بودیم. به هر حال ازبکستان و قزاقستان در داوری ارتباط بسیار خوبی دارند و این موضوع در مسابقه فینال ملک خطابی به خوبی مشخص بود.
کسب ۳ مدال توسط تیم ۴ نفره جوانان اتفاق بزرگی بود
رئیس فدراسیون بوکس در خصوص کسب ۳ مدال توسط تیم ۴ نفره کشورمان گفت: اینکه با اعزام ۴ بوکسور برای اولین بار به ۳ مدال جهانی دست پیدا کردیم بسیار خوشحال کننده بود و اتفاق بسیار بزرگی است. مهدی کاظمی که در این مسابقات به مدال برنز رسید نیز در مرحله یکچهارم نهایی آسیب جدی دید. حریف افغانستانی کاظمی در یک چهارم نهایی بزرگ شده آلمان بود و حتی مربیاش نیز آلمانی بود.
وی ادامه داد: بوکسور افغانستانی در این مسابقه با ضربه سر به صورت بوکسور ما ضربه زد که کاظمی از ناحیه بینی، ابرو و گونه دچار آسیب جدی شد و همین موضوع روی عملکردش در دیدار با بوکسور قزاقستانی تاثیرگذار بود. شاید اگر این اتفاق نیفتاده بود، کاظمی میتوانست با شکست بوکسور قزاق فینالیست شود. بینی و دماغ کاظمی دچار شکستگی شده بود و هر کسی جای این بچه بود دیگر در نیمهنهایی بازی نمیکرد، اما او این شهامت و روحیه را داشت که با همین نیز بازی کند و بابت این روحیه کاظمی واقعاً خوشحال هستم.
تمرین با بزرگسالان روز به روز بچههای جوانان را بهتر کرد
حسینی با اشاره به روند آمادهسازی تیم جوانان گفت: برای تیم جوانان با تیم ملی بزرگسالان اردو برگزار کردیم و همین موضوع باعث شد که این بچهها اردو به اردو و روز به روز بهتر شوند. بچهها ما بعد از تمرین و مبارزه با ملیپوشان بزرگسال خودشان را پیدا کردند و حتی در اوزان سنگین وزن این بچهها توانستند برتر از بچههای تیم ملی بزرگسالان باشند. البته ما قصد داشتیم این بچهها را قبل از مسابقات به تورنمنت روسیه اعزام کنیم که به خاطر اتفاقات منطقه پروازها کنسل شد.
نتایجمان در رقابتهای جوان جهان طلایی بود
رئیس فدراسیون بوکس با ابراز رضایت از نتایج ملیپوشان در قهرمانی جهان گفت: ما توانستیم نتایج طلایی را در این مسابقات کسب کنیم و این در حالی بود که بوکسور اضافهای نیز اعزام نکردیم. البته پیشبینیام قبل از مسابقات این بود که ملک خطابی قطعاً موفق به کسب مدال خواهد شد و روی اسماعیلی نیز بسیار امیدوار بودم. این در حالی است که همه بیشترین شانس را برای اسماعیلی قائل بودند، اما مربیان تیم ملی میتوانند شهادت بدهند که واقعاً اعتقاد به کسب مدال توسط ملک خطابی داشتم. با این بچه دو جلسه بوکس کردم و با توجه به شرایطی که از او دیدم به خودش گفتم که حواسش را جمع کند به مدال طلا میرسد. در واقعیت نیز ملکخطابی طلایی شد، اما داوران حقش را خوردند.
موفقیت نیاز به زمان دارد
وی در خصوص روند موفقیتهای اخیر تیمهای پایه عنوان کرد: در گذشته بارها تاکید کردم که هدف ما سرمایهگذاری در رده پایه است. نیاز بود تا تیم ملی بزرگسالان پوست اندازی کند و این کار نیز در حال انجام است، اما موفقیت نیز به زمان دارد. در حال حاضر ملیپوشان بوکس به شرایط سنی ۱۹، ۲۰ سال رسیدند و حتی برخی از نفرات تیم ملی میتوانند در انتخابی تیم امید شرکت کنند. کلاً تیم ما تغییر کرده است و بازیکنان تیم جوانان نیز از چند ماه آینده میتوانند در رده سنی بزرگسالان فعالیت کنند و به تیم ملی نیز اضافه خواهند شد.
سرمایهگذاری ما برای موفقیت در بازیهای آسیایی ناگویا است
حسینی با اشاره به هدفگذاری فدراسیون برای موفقیت در بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا گفت: سرمایهگذاری ما برای موفقیت در بازیهای آسیایی ناگویا است و اصلاً نباید انتظاری از تیم جوان بزرگسالان در رویدادهای آینده داشته باشیم. جامعه بوکس نیز باید صبور باشد تا این سرمایهگذاری و تغییر نسل به نتیجه برسد. تیمهای نوجوانان و جوانان ما نیز سال آینده یک مقدار شرایط سختی دارند، چرا که شرایط سنی آنها تغییر خواهد کرد و نفرات نونهالان به نوجوانان و نوجوانان به جوانان خواهند آمد و ۲ سال فرصت مبارزه در ردههای سنی خود را خواهند داشت.
رئیس فدراسیون بوکس تصریح کرد: طبیعتاً با این جا به جایی رده سنی سال اول کار آنها سخت خواهد بود، اما در سال دوم باتجربهتر و قویتر خواهند شد. شاید به همین دلایل نتایج ما سال آینده در ردههای پایه یک مقدار نسبت به امسال افت کند، اما باید در سال ۲۰۲۶ در ردههای نوجوانان و جوانان نتیجه بگیریم.تیم امید ما نیز در سال ۲۰۲۵ تیم قوی خواهد شد، چون با کسب سه مدال در دوره گذشته نتایج خوبی کسب کرد و در رقابتهای سال آینده دومین سال حضور در این رده سنی را تجربه خواهد کرد.
نفراتی اعزام خواهند شد که از اعتبار بوکس ایران روی رینگ دفاع کنند
وی با اشاره به تغییر رویکرد فدراسیون بوکس در اعزامها گفت: دیگر قرار است اعزامهای کیفی داشته باشیم و به هیچ عنوان سیاهی لشگر اعزام نخواهیم کرد. نفراتی را اعزام خواهیم کرد که روی رینگ از آبرو و اعتبار بوکس کشور دفاع کند. به من بر میخورد بوکسوری از کشورمان به روی رینگ برود و یک طرفه ببازد. اگر قرار است در مسابقهای نیز بازنده شویم باید رقابت سرسختانهای داشته باشیم.
انتهای پیام/