به گزارش امروز چهارشنبه آباجان به نقل از ایرنا، «امجد الشو»، رئیس شبکه سازمان های غیردولتی فلسطین به خبرگزاری شهاب فلسطین گفت: اشغالگران اسرائیلی محدودیت های شدیدی در زمینه ورود کمک ها به غزه به ویژه شمال این منطقه اعمال کرده اند تا گرسنگی را در این منطقه تشدید کنند.
وی افزود: طی پیگیری های ما میزان کمک های وارده به غزه از ماه اکتبر گذشته اندک است در حالی که قبل از جنگ ۷۰۰ تا ۸۰۰ کامیون در روز وارد غزه می شد.
الشوا تاکید کرد: کمبود شدید مواد غذایی وجود دارد و مواد غذایی که به غزه رسیده در حال تمام شدن است و این خطری برای فلسطینی ها به ویژه کودکان، زنان و بیماران است.
وی افزود: ما با طرف های بین المللی و آژانس های امدادرسانی سازمان ملل رایزنی های زیادی انجام داده ایم تا اقدام عاجل و فوری برای فشار به اسرائیل به منظور توقف جنگ و گشودن گذرگاهها به طور کامل در برابر کمک ها به ویژه در شمال غزه انجام دهند.
الشوا تاکید کرد: اشغالگران به دنبال تعمیق بحران انسانی در غزه از طریق محاصره متوالی علیه ساکنان هستند که این نقض همه منشورها و قوانین بین المللی است.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیر ساختهای نوار غزه به شدت آسیب دیدهاند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از بیش از یک سال جنگ و ارتکاب همه انواع جنایات، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.
دادههای تازه میزان انسداد کمکها و در نتیجه کاهش شدید کمکهای ورودی به غزه را آشکار کرده است. این یک فاجعه انسانی است و کل جمعیت غزه با گرسنگی و بیماری روبرو بوده و تقریبا نیم میلیون نفر در معرض خطر گرسنگی قرار دارند. درحالی که حملههای نظامی رژیم صهیونیستی به غزه تشدید شده، بیش از یکسال است که ورود مواد غذایی، دارو، تجهیزات پزشکی، سوخت و چادرها بهطور سیستماتیک مسدود شده است.