به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی، اسدالله جلالزاده روز سهشنبه اظهار کرد: در این مدت همچنین، صادرات ۳۳۵ هزار و ۸۶۶ تن کالا از این پایانه انجام شده که این میزان صادرات شامل فرآوردههای نفتی و سیمان بوده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی بیان کرد: عمده کالاهای ترانزیتی از این مرز شامل داروهای گیاهی، آرد، روغن و لوازم یدکی از مبادی کشورهای امارات، روسیه، چین و اندونزی وارد کشور شده و از طریق مرز ماهیرود به کشور افغانستان ترانزیت شده است.
جلالزاده اضافه کرد: طی هفت ماه امسال همچنین، ۳۱ هزار و ۲۸ خودرو وارد و ۳۰ هزار و ۷۶۶ خودرو از این مرز خارج شده است.
وی یادآور شد: با توجه به اهمیت پایانههای مرزی استان در توسعه روابط اقتصادی با کشورهای افغانستان تلاش این ادارهکل با فراهم کردن زیرساختها در پایانههای ماهیرود بر گسترش روابط اقتصادی نزدیک بوده تا همچنان شاهد افزایش جابجایی کالا از این پایانه مرزی باشیم.
خراسان جنوبی دارای چهار بازارچه مرزی است و این استان در شهرستانهای سربیشه، نهبندان، درمیان و زیرکوه به طول ۳۳۱ کیلومتر با کشور افغانستان مرز مشترک دارد.
فعالترین مرز استان در سالهای اخیر مرز ماهیرود شهرستان سربیشه بوده و سومین معبر رسمی ایران با افغانستان در کنار مرز دوغارون خراسان رضوی و مرز میلک سیستان و بلوچستان است.