پانزدهمین نمایشگاه فناوری نانو گشایش یافت

پانزدهمین نمایشگاه فناوری نانو گشایش یافت

به گزارش خبرنگار گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا، پانزدهمین دوره نمایشگاه ایران نانو ۱۴۰۳ با حضور عماد احمدوند، دبیر ستاد توسعه فناوری نانو به صورت رسمی آغاز به کار کرد. این نمایشگاه به عنوان بزرگترین رویداد سال حوزه نانو کشور از امروز به مدت چهار روز پذیرای همه متخصصان، اساتید، دانشجویان علاقه‌مند به حوزه فناوری نانو و همچنین سرمایه‌گذاران و صنعتگران کشور در سالن‌های ۵ (ملل) و ۴۴ (خلیج فارس) نمایشگاه بین‌المللی تهران خواهد بود.

در این نمایشگاه ۱۷۰ نهاد و شرکت فناور و دانش‌بنیان فعال در حوزه‌هایی همچون نفت و انرژی، بهداشت و سلامت، آب و محیط زیست، کشاورزی و بسته‌بندی، خودرو، رنگ و پوشش، ساختمان، منسوجات و مواد پیشرفته جدیدترین نوآوری‌های نانویی خود را به نمایش خواهند گذاشت.

در پانزدهمین نمایشگاه نانو و میکرو از بین ۹۹ طرح نوآورانه، ۱۰ طرح دارای نوآوری جهانی که دارای پیچیدگی‌های فناورانه خاص یا ثبت اختراع در مجامع بین‌المللی است به سرمایه‌گذاران معرفی و عرضه می‌شود.

همچنین در نخستین نمایشگاه میکروالکترونیک و صنایع وابسته با عنوان «ایران ترونیکس ۱۴۰۳» که هم‌زمان با پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو در سالن ملل برگزار می‌شود، بیش از ۶۰ شرکت فعال در پنج حوزه شامل میکروالکترونیک، اندازه‌گیری و تجهیزات، خودروسازی، POCT و باتری حضور خواهند داشت و محصولات نوآورانه خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار خواهند داد.

اما یکی از بخش‌های جذاب نمایشگاه امسال نانو و میکرو، تجلیل از برترین شرکت‌های نوآفرین فناوری نانو در رویداد جایزه استارتاپی ایرانانو ۱۴۰۳ است که با هدف ایجاد رقابت، تجلیل و برجسته‌سازی برترین استارتاپ‌های فعال در حوزه فناوری نانو برگزار می‌شود.

در این رویداد، نمونه‌های موفق از استارتاپ‌های نانویی، بر اساس نوآوری‌های فناورانه، تأثیرات اجتماعی و میزان تامین مالی مورد ارزیابی قرار گرفته و از برترین نمونه موفق با اعطای جایزه‌ای تجلیل می‌شود.

پانزدهمین نمایشگاه فناوری نانو گشایش یافت

یکی از اهداف اصلی این رویداد، تشویق استارتاپ‌ها و توسعه تولید محصولات نوآورانه و پیشرفته‌ای است که بتوانند به کمک فناوری نانو، تحول‌آفرین باشند، اثرات مثبت و ملموسی بر سطح و کیفیت زندگی مردم داشته باشند و به رفع مشکلات اجتماعی اساسی کمک کنند.

این رویداد، فرصتی برای مخاطبان فراهم می‌کند تا نوآوری‌های خود را به نمایش گذاشته و به کمک فناوری نانو گام‌های مؤثری برای توسعه محصولات جدید بردارند. برترین نوآوری‌های این حوزه باید از جنبه‌های علمی و فنی برجسته باشند و بتوانند به‌عنوان نمادی از پیشرفت و راهکاری برای رفع مشکلات حاضر، به کمک فناوری نانو تلقی شوند.

فناوری نانو ظرفیت بالایی برای حل چالش‌های عمده جامعه مانند بهبود بهداشت، تأمین آب و انرژی، کاهش آلودگی و ارتقای کیفیت زندگی دارد. در این راستا، شرکت‌هایی که محصولات یا راهکارهایی ارائه داده و به‌طور مستقیم به بهبود شرایط زندگی، کاهش نابرابری‌ها و بهبود محیط‌زیست منجر می‌شوند، مورد توجه ویژه قرار می‌گیرند.

تامین مالی و جذب سرمایه از منابع مختلف که می‌تواند به رشد اقتصادی شرکت‌ها کمک کرده و فرصت‌های جدیدی را نیز ایجاد کند از دیگر اهداف رویداد است. این امر به شرکت‌ها کمک می‌کند تا با به‌کارگیری سرمایه‌های جذب‌شده، محصولات و فناوری‌های خود را در بازارهای داخلی و بین‌المللی گسترش دهند و به تقویت جایگاه کشور از منظر اقتصاد دانش‌بنیان به کمک فناوری نانو بپردازند.

جایزه ویژه هیات داوران در بین جوایز استارتاپی ایرانانو ۱۴۰۳ به برترین نمونه موفق از استارتاپ‌ها، تعلق خواهد گرفت. این جایزه به منظور ایجاد انگیزه در دیگر استارتاپ‌ها و همچنین برجسته‌سازی و قدردانی از نمونه‌های موفق، طراحی شده است.

در حاشیه آیین افتتاحیه پانزدهمین نمایشگاه نانو یک قرداد مابین مدیر عامل پالایشگاه آبادان و دو شرکت نانویی فعال در حوزه کاتالیست به ارزش ۷.۶ میلیون دلار به امضا رسید.

حتما ببینید

هلدینگ نوآوری ایران راه اندازی می‌شود

هلدینگ نوآوری ایران راه اندازی می‌شود

به گزارش گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا، حسین افشین امروز (سه شنبه) در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *