ایوب کرد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: این کالاها به وسیله ۵۳ هزار و ۴۱۰ دستگاه کامیون از طریق پایانه مرزی میرجاوه سیستان و بلوچستان جابجا شده است.
وی ادامه داد: از این میزان کالای جابجا شده از طریق پایانه مرزی میرجاوه، ۷۳۹ هزار و ۸۱۲ تن صادرات، ۲۳۵ هزار و ۹۴۳ تن واردات و ۲۶۷ هزار و ۱۵۹ تن کالا مربوط به ترانزیت بوده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان عمده کالاهای جابجا شده در این مدت را گاز، هیدروکربن، موز و برنج اعلام کرد و افزود: متوسط تردد کامیون از این پایانه مرزی روزانه به طور متوسط ۳۹۰ دستگاه کامیون است.
وی با بیان اینکه موقعیت جغرافیایی ویژه و مناسب پایانه میرجاوه به لحاظ همجواری با کشور پاکستان و مرز گسترده آبی در کرانه اقیانوس هند، قابلیتهای اقتصادی مطلوبی را در بازرگانی ملی و صنعت حمل و نقل ایجاد کرده که شاهد مبادلات تجاری با کشورهای منطقه هستیم، خاطرنشان کرد: پایانه مرزی میرجاوه به دلیل نزدیکی به مراکز جمعیتی کشور پاکستان از فعالترین پایانههای مرزی کشور محسوب میشود که علاوه بر نقش آفرینی در توسعه مناسبات اقتصادی اشتغالزایی زیادی برای مردم استان به همراه داشته است.
حتما ببینید
نجات ۱۰ صیاد ایرانی در آبهای جزایر ویکتوریا
سیداحمد هاشمی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا …