به گزارش عصر شنبه آباجان به نقل از ایرنا از دادگستری استان قم، رئیس دیوان عالی کشور در این مراسم با بیان اینکه این شعب در کنار شعب شورای حل اختلاف و دادگاههای کیفری و حقوقی فعالیت دارند، اظهار کرد: ما باید مردم را دعوت به تشکیل پرونده در دادگاه صلح کنیم تا با صلح و سازش اختلافات حل و فصل شود.
منتظری با اشاره به اینکه دادگاه صلح به موجب قانون شورای حل اختلاف در سراسر کشور در حال راه اندازی است، گفت: دادگاه صلح عمدتا در جهت صلح و سازش حرکت میکند و امیدواریم همکاران ما در اجرای آن در سراسر کشور موفق باشند.
رئیس کل دادگستری استان قم نیز در این آیین با بیان اینکه استان قم به لحاظ شعب دادگاههای صلح صد در صد تکمیل شده است، عنوان کرد: از شهریور ماه امسال شعب دادگاههای صلح در شهرستانهای کهک و جعفریه و بخشهای خلجستان و سلفچگان راهاندازی شد و امروز نیز این دادگاهها در مرکز استان با ۱۶ شعبه شروع به کار کرد.
موسوی افزود: ان شاء الله تا پایان آبان ماه جاری، ۳۵ شعبه در استان قم به این منظور راه اندازی میشود و پروندههایی که در صلاحیت دادگاههای صلح هستند مانند مهریه، جهیزیه و نفقه و خواستههای تا صد میلیون تومان از طریق دفاتر خدمات قضایی برای رسیدگی به دادگاه صلح ارجاع میشود.
رئیس کل دادگستری استان قم با بیان اینکه پروندههای مربوطه ابتدا به شورای حل اختلاف و در صورت عدم سازش به دادگاههای صلح ارجاع میشود، گفت: امیدواریم با عنایت به فضای استان قم اغلب پروندهها با صلح و سازش ختم شود.