به گزارش سایت عربی خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، «لما ابوحلو»، خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم در فلسطین گزارش داد شهر قدیمی نابلس در شمال کرانه باختری به دلیل بافت قدیمی آن برای بسیاری از فلسطینیان یادآور قدس و مسجدالاقصی است.
.
در این بین، شیرینی فروش «الاقصی» در بازار قدیمی نابلس از جمله مکانهای مورد بازدید جهانگردان است که روایتگر پایبندی و تعهد «اسعد شنتیر»، مالک آن به آرمان قدس و مسجدالاقصی است.
«فلسطین اسعد»، فرزند صاحب این شیرینی فروشی در گفتگو با خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم در کرانه باختری میگوید: وقتی پدرم در دهه ۱۹۷۰ پس از مهاجرت از غزه این مغازه را در بازار قدیمی شهر نابلس افتتاح کرد تصمیم گرفت نامی را برای این محل انتخاب کند که حامل پیامی ملی باشد، چرا که پدرم علقه ملی و میهنی قوی دارد؛ حتی اسم من فلسطین، خواهرم تحریر (آزادسازی) و برادرم باسل است. در حقیقت اسامی ما ریشه در وطنمان دارند.
«ابراهیم النوبانی»، یکی دیگر از اهالی محله قدیمی نابلس به خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم میگوید: این محله شباهت بسیار زیادی به دیوار پیرامون مسجدالاقصی دارد. ما نام الاقصی را نه تنها بر روی مغازهها و فرزندانمان، بلکه برای نبردهای نظامی خود هم استفاده میکنیم. ما با باور دینی، اعتقادی و ملی خود برای الاقصی میجنگیم. هر طور که حساب کنید، قدس و مسجدالاقصی حق ما فلسطینیان است.
وجه تسمیه عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ نیز بوضوح بیانگر علقه فلسطینیان به این مکان مقدس است. طوفان الاقصی صرفا نه نام یک عملیات نظامی، بلکه نشانگر تمسک فلسطینیان بر بازپس گیری این هویت است.
انتهای پیام/