به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از اراک، فرزاد مخلصالائمه پیش از ظهر امروز در آیین اختتامیه طرح شهید روحالله عجمیان (۲) در استان مرکزی، اظهار داشت: در استان مرکزی ۲ هزار نفر در قالب ۳۰ گروه جهادی برای اجرای طرح شهید عجمیان ساماندهی شدند، در اجرای این طرح از ظرفیت مردم و خیران استفاده شد و ۳۰ میلیارد تومان تابستان امسال در این طرح هزینه شد که نیمی از این اعتبار توسط دولت پرداخت شده است.
وی افزود: ۱۴ میلیارد تومان در شاداب سازی مدارس استان مرکزی هزینه شد که کار ارزشمند است و کمسابقهای است که در مدرسه انجام شد، در این طرح بهسازی ۶۰۰ کلاس درس، ۶۰ هزار مترمربع رنگ آمیزی، ساخت ۲۰۰ سرویس بهداشتی، بازسازی ۲ هزار و ۵۰۰ میز و صندلی و ۷۵ هزار مترمربع آسفالت انجام شده است.
استاندار مرکزی بیان کرد: در حال حاضر بزرگترین طرح مدرسهساز کشور در ساوه در حال ساخت است. سال تحصیلی جدید با هدف فراهم کردن امکانات آموزشی، تجهیزات هنرستانی خوب در استان توزیع شد و با مشارکت و تعامل صنایع بزرگ، هنرستانهای جوار صنعت در استان راهاندازی شد.
مخلصالائمه با اشاره به جمع آوری مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز در استان مرکزی، تصریح کرد: مدارس کانکسی در استان برچیده شده و اکنون هیچ مدرسه کانکسی با ۱۰ دانشآموز در استان وجود ندارد.
ولیالله بیاتی، رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی در این آیین، گفت: بسیاری از خیرین در حوزه مدرسهسازی و تجهیز مدارس حماسه آفریدند، دولت توان تامین هزینههای مدارس را ندارد، درآمد کشور محدود است و دشمنان از هر سمتی تحریم را اعمال میکنند و مردم و خیرین میتوانند در هزینهها کمک داشته باشند.
ویافزود: خیرین باید اولویت نخست آموزش و پروش و نوسازی مدارس باشند و برای رفع نیازهای مدارس از ظرفیت خیرین استفاده شود و از خانواده خیرین تجلیل شود، نام خیرین مدرسه ساز در طول تاریخ ماندگار میشود.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی بیان کرد: اگر فرهنگ مدرسه سازی و خدمات عمومی ترویج شود خدمتدماندگار خواهد شد بنابراین لازم است از ظرفیت مردم و خیرین در حل مشکلات کمک گرفته شود.
انتهای پیام/۷۱۱/