به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، مصطفی زارع زاده، چهارشنبه شب در نشست خبری با بیان اینکه نگاه اسلام در همه عرصه ها به جایگاه زنان ویژه است، گفت: در بسیاری از موارد هنوز به نگاه تکمیلی اسلام نسبت به جایگاه زنان نرسیدیم.
وی با بیان اینکه همایش ملی بانوی هزاره اسلام با هدف معرفی بیشتر و عمیق تر حضرت خدیجه (س) برگزار میشود، افزود: مقاله های مختلف علمی از اساتید مختلف کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است و همچنین بانوانی که خدمات ارزنده ای به جامعه ایرانی و اسلامی داشته اند نیز در این همایش معرفی خواهند شد.
منصوره شاکری، مدیر دفتر مطالعات اسلامی زنان در استان یزد نیز در این نشست با بیان اینکه همایش ملی بانوی هزاره اسلام در سه پنل برگزار میشود، ادامه داد: پنل های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در سه بخش عمومی، تخصصی و ویژه برگزار می شود و مقاله های علمی زیادی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است که اکنون در حال داوری است.
مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی امام حسین(ع) با بیان اینکه دبیرخانه همایش بانوی هزاره اسلام به صورت دائمی فعالیت می کند، ادامه داد: این همایش امسال نسبت به دوره های قبل تخصصی تر برگزار می شود و اطلسی در خصوص حضرت خدیجه (س) تدوین شده است که در این همایش رونمایی می شود.
اولین دوره همایش هزاره بانوی هزاره اسلام سال ۹۸ به صورت استانی تنها در بخش هنری-ادبی برگزار شد و سال های بعد نیز فعالیت خود را به صورت استانی ادامه داد و امسال در سطح ملی، ۱۷ آبان ماه سال جاری برگزار میشود.