به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اسراء، این مرجع تقلید روز چهارشنبه در جلسه هفتگی درس اخلاق خود در مسجد اعظم قم با اشاره به شرح حکمت ۱۴۷ نهج البلاغه ابراز کرد: امیرالمؤمنین در این خطبه ۲ کار بی سابقه کردند یکی اینکه حقیقت علم را معرفی کردند و دوم اینکه دل را که ظرف علم است، معرفی کردند، آن گاه معلوم شد که هیچ عالمی در حوزه و هیچ دانشمندی در دانشگاه جای کسی را تنگ نمی کند.
وی ادامه داد: حضرت علی(ع) در ادامه حکمت خود می فرماید مردم چند دسته اند یک عده عالم ربانی هستند یعنی هم هرچه خدا گفت، خوب یاد می گیرند و هم شاگرد خوبی هستند و هرچه یاد گرفتند را خوب به مردم منتقل می کنند و این عالمان ربانی، جز اولیای الهی هستند.
وی بیان کرد: هرگونه اختلافی در جهان و جامعه رخ بدهد، از حوزه و دانشگاه نیست و از مرکز علم نیست، چون حقیقت علم آن است که جا باز می کند و حقیقت دل آن است که جا برای دیگران تهیه می کند.
این مرجع تقلید افزود: وظیفه داریم تمام کوشش و تلاش خود را انجام دهیم تا جهنمی را که قرآن ما را از آن می ترساند یا به بهشتی که ترغیب می کند، بیابیم که کجاست. در هیچ کجای قرآن نیامده که ما از چوب جنگل، هیزم آتش جهنم را میآوریم، بلکه فرمود هیزم جهنم خود ظالمان هستند.
آیت الله جوادی آملی اظهار کرد: این سارقان و اختلاس گران و نجومی بگیران هیزم آتش جهنم اند، خود اینها آتش جهنم را تامین می کنند و مواد خام برای آتش جهنم هستند.
وی ادامه داد: باطن مال مردم خوری کثیف است لذا در شرع ما بیان می شود کسی که زیرمیزی می گیرد و زیرمیزی می دهد، کسی که رشوه می گیرد و رشوه می دهد، مانند این است که از چاه کثیف می خواهد آب زلال دریافت کند./