عبدالرحمن مرادزاده در گفتوگو با خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم در بوشهربا بیان اینکه نهال درخت حرا در سواحل خلیجفارس کاشته و با آب دریا تغذیه میشود اظهار کرد: نهال حرا یا مانگرو در حد فاصل خشکی و دریا در مناطق جزر و مدی خلیجفارس رشد میکنند.
وی عمدهترین رویشگاه طبیعی و دست کاشت درختان حرا را سواحل جنوبی استان بوشهر دانست و تصریح کرد: پارک ملی دریایی نایبند، دیر – نخیلو و خور بردستان در سواحل جنوبی استان بوشهر دارای بیشترین تراکم جنگلهای حرا در استان است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر جنگل حرا را به عنوان زیستگاه و تأمین کننده غذا و مکان مناسب برای زیست پرندگان و آبزیان دانست و تصریح کرد: امسال برای کاشت نهال حرا در تمام خورها و تالابهای استان بوشهر برنامهریزی شده که با تحقق آن سرسبزی قابل توجهی به سواحل میدهد.
مرادزاده با اشاره به کشت نهال حرا در سواحل استان با مشارکت سازمانهای مردم نهاد اضافه کرد: بیش از ۳۰۰ هزار نهال حرا توسط علاقمندان به محیط زیست و سازمانهای مردم نهاد و صنایع در سواحل استان بوشهر در یک سال قبل کاشته شد.
وی جنگلهای حرا را از جمله مهمترین اکوسیستم میان دریا و خشکی برای زیست پرندگان، ذخایر آبزیان و حفظ محیط زیست دانست و خاطرنشان کرد: جنگلهای حرا به عنوان یک اکوسیستم منحصربهفرد، نقش حیاتی و مهمی در حفظ محیط زیست ایفا میکنند.
عبدالرحمن مرادزاده مشارکت مردم، در توسعه جنگلهای حرا در نوار ساحلی به ویژه مناطق حفاظت شده را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: در این راستا با همکاری اداره کل منابع طبیعی استان بوشهر، انجمن سیاره زیبا بهصورت داوطلبانه و در راستای توسعه جنگلهای حرا با هماهنگی ادارهکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر اقدام به تولید بیش از ۱۰ هزار نهال حرا شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با بیان اینکه در سال گذشته ۴۰ هزار اصله نهال درخت و نهال حرا در دریا و سواحل شهر بوشهر کاشته شد، گفت: در مجموع در یک سال گذشته، ۷۰۰ هکتار نهال حرا در نوار ساحلی استان بوشهر کاشته شد.
انتهای پیام/۱۹۰