رییس شورای اسلامی بخش شهیون دزفول روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا اظهار کرد: بانوی ۴۵ ساله دچار سکته شده بود که برای اعزام این بیمار به بیمارستان، چند بار با اورژانس تماس برقرار شد ولی بالگردی اعزام نشد و بیمار جان خود را از دست داد.
حشمتالله حسینوند افزود: چند جایگاه در سالهای گذشته در این منطقه برای فرود بالگرد وجود داشت که اکنون آنها حذف شدند ضمن اینکه جاده دسترسی نیز وجود ندارد.
توضیح اورژانس درخصوص مرگ زن ۴۵ ساله در یکی از روستاهای دورافتاده دزفول
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و فوریتهای پزشکی دزفول نیز بیان کرد: چهارشنبه شب اهالی روستای چال روگه از توابع بخش شهیون دزفول در تماس با مدیر کشیک اورژانس دزفول، تقاضای اعزام بالگرد برای رسیدگی به زن ۴۵ ساله کردند.
رضا معمارزاده افزود: هوانیروز مسجدسلیمان به علت دلایل فنی امکان اعزام بالگرد به این منطقه را نداشت که موضوع به خانواده بیمار اطلاعرسانی شد.
رییس اورژانس پیشبیمارستانی و فوریتهای پزشکی دزفول تصریح کرد: با توجه به اینکه امکان اعزام آمبولانس به منطقه موردنظر نیز نبود از خانواده بیمار خواسته شد بیمار را تا مکانی که امکان تردد آمبولانس وجود دارد منتقل کنند ولی خانواده بیمار قبول نکرده و اعلام کردند انتقال بیمار امکان پذیر نیست.
معمارزاده ادامه داد: صبح روز پنجشنبه نیز پس از تماس دوباره خانواده بیمار، موضوع با هوانیروز مسجدسلیمان مطرح و مقرر شد بیمار به منطقه نودر که باند پروازی دارد منتقل و پس از آن با بالگرد به بیمارستان منتقل شود که در این مرحله نیز خانواده، امکان جابجایی بیمار را نداشتند.
وی با بیان اینکه توضیحات لازم به مسوول مدیریت بحران فرمانداری و بخشدار شهیون نیز داده شده است، گفت: حوالی ساعت ۹:۵۰ روز پنجشنبه اعلام شد بیمار جان خود را از دست داده است.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و فوریتهای پزشکی دزفول خاطرنشان کرد: شاید اگر بیمار تا محل باند پرواز بالگرد توسط خانوادهاش منتقل میشد جان بیمار توسط نیروهای اورژانس نجات مییافت.
وی با تاکید بر اینکه نشست و برخاست بالگرد در روستای موردنظر امکان پذیر نبود و ما نیز امکان دخالت در مسائل فنی مربوط به هوانیروز را نداریم، افزود: برخی باندهای نشست و برخاست بالگرد در اثر فرسایش غیرقابل استفاده شدهاند و از نظر فنی امکان پرواز ندارند که باید شرایط ایمن برای آنها فراهم شود.
معمارزاده بیان کرد: برخی باندهای پرواز نیز بر اثر بارندگی، باد و سیلاب دچار تخریب شدهاند که همه نقاط نیازمند اصلاح، شناسایی و طی نامهنگاری با فرمانداری، مشخص شدند که مسوولان باید برای اصلاح آنها همت کنند.
رئیس اورژانس دزفول افزود: در نشستی که با حضور بخشدار و دهیاران روستاها برگزار شده باندهای پروازی که نیازمند اصلاح و ایمنسازی هستند مشخص و اعلام شدند و تازمانی که اصلاحات لازم صورت نگیرد و باند ایمن نباشد امکان نشست و برخاست بالگرد در این مناطق وجود ندارد.
مدیرکل امور عشایر خوزستان نیز در این خصوص گفت: این منطقه دارای کد روستایی است، دهیار دارد و تحت پوشش حوزه راهداری هستند.
سیداسکندر موسویزاده افزود: با توجه به اینکه این منطقه عشایری است برای بازگشایی مسیر این مناطق پیگیریهایی انجام شده است.
وی اظهارکرد: باتوجه به اینکه این منطقه دارای پوشش جنگلی است نامهنگاریهای لازم در این خصوص با منابع طبیعی انجام شده و در صورت موافقت منابع طبیعی استان در اسرع وقت نسبت به احداث جاده برای این عشایر اقدام خواهد شد.