به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، داود سلیانچی روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری دوره آموزشی جت اسکی در سالن آموزش هلال احمر دزفول بیان کرد: این انجمن درسال ۹۰ تحت پوشش فدراسیون انجمنهای ورزشی تشکیل شده و در استانها و جزایری که حوضچه پشت سد و آب غیرشرب دارند فعال است.
وی اظهارکرد: استان مازندران با دارابودن بالای یکهزار جت اسکی در استانهای پیشرو در این ورزش است ولی استان خوزستان نیز دربرخی فعالیتها و برگزاری مسابقات از مازندران نیز جلوتر است.
رییس انجمن جت اسکی و جت بت کشور به مشکلات این ورزش اشاره کرد و گفت: شیوع کرونا باعث شد برگزاری مسابقات این رشته ورزشی با چالشهایی همراه باشد.
وی با اشاره به قیمت بالای جت اسکی تصریح کرد: در حال حاضر فقط تعرفه پنج درصدی گمرکی هنگام واردات جت اسکی اخذ میشود.
سلیانچی به عمر بسیار کوتاه جت اسکی اشاره کرد و گفت: صدمات جت اسکی به علت آلودگی و وجود کاغذ، پلاستیک و شوری آب در شمال بیشتر از جنوب کشور است و جت اسکی سریعتر فرسوده میشود.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات امسال، کمبود بنزین سوپر برای جت اسکی است زیرا بنزین سوپر در شمال کشور یافت نمیشود.
رییس انجمن جت اسکی و جت بت کشور با بیان اینکه این چالشها باعث تحلیل رفتن این ورزش شده گفت: استان خوزستان یک استان حاصلخیز است و از نظر آبی نیز وضعیت رودخانهها به ویژه در اندیمشک، دزفول و ماهشهر خوب است و اردوهای خوبی در این شهرستانها برگزار شده است.
وی بر ضرورت پرداختن به ورزش جت اسکی
در این استان تاکید کرد و افزود: امداد و نجات در همه مناطقی که دریا دارند باید فعال شود که به دنبال استقلال انجمن آن هستیم.
برگزاری دوره آموزشی تئوری و عملی جت اسکی در دزفول
رییس هیات جت اسکی دزفول نیز گفت: دوره تئوری جت اسکی امروز با حضور ۱۸ ورزشکار در سالن آموزشهای هلال احمر دزفول برگزار شد.
امیر قنبرزاده افزود: فردا نیز دوره عملی جت اسکی در پارک دولت برگزار و آیتمهایی چون مباحث فنی، امداد و نجات و آموزشی ارائه خواهد شد و پس از آن مدرک معتبر عرضه خواهد شد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، در این دوره آموزشی هومن خدری رییس هیات انجمنهای ورزشی خوزستان نیز حضور داشت.