به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از اراک، با انتخاب مسعود پزشکیان در تیرماه امسال به عنوان رئیس جمهور و رای اعتماد کابینه وی در آخرین روز مردادماه قطار تغییر و تحول مدیریتی در کشور به حرکت درآمد؛ با انتخاب استانداران دو استان کردستان و کهکیلویه بویراحمد این تغییرات به ریل استانداران رسید و آغاز این تغییرات کافی بود تا بازار لابی ها، درگیری های سیاسی و گزینه تراشی ها و بعضا شایعات داغ و داغ تر شود.
معرفی گزینههای جبهه اصلاحات و ستاد پزشکیان
۱۸ شهریورماه بود که اصلاحطلبان از سه گزینه جبهه اصلاحات استان رونمایی و «سیدمهدی مقدسی» که سابقه فعالیت در فزمانداری خمین، اراک و همدان و شهرداری کرج و نیز نمایندگی مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس دهم راداشته، «مجید پورعطار» که در دولت یازدهم مدیرعامل ایرالکو بود و «خنیدرضا مالکی» را به عنوان گزینههای خود معرفی کردند.
پس از این و بررسی گزینههای اصلاح طلبان و همچنین ستادهای انتخاباتی پزشکیان در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری لیست جبهه اصلاحات تغییر و به این ترتیب، سیدمهدی مقدی، علی یوسفی که رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان بوده و حمیدرضا مالکی به عنوان سه گزینه جریان اصلاحات و ستاد پزشکیان معرفی شدند.
افشگری اصلاح طلبان علیه یکدیگر!!!
این درحالی بود که از روزهای ابتدایی پیروزی پزشکیان اسامی دیگری همچون طاهر احمدی، پزشک کودکان و مدیرکل خوشنام بهزیستی در دوران اصلاحات و رئیس موفق علوم پزشکی اراک در دولت نخست روحانی، حسین بختیاری فرماندار دولت یازدهم و دوازدهم به گوش می رسید که در نهایت با اختلاف و درگیری شدید بین جریان اصلاح طلبان حذف شدند.
این درگیری تاحدی بود که حسن طاهراحمدی با انتشار یک فایل صوتی که به شدت در فضای مجازی نیز بازنشر شد، علی یوسفی رئیس ستاد پزشکیان را درخصوص مهندسی و دستکاری نتیجه اجماع و خرد جمعی اصلاح طلبان محکوم کرد.
در این بین اسامی دیگری نیز به گوش می رسید از جمله حسن بیگی که دوره ای معاون سیاسی مقیمی استاندار اسبق مرکزی و مشاور فعلی مومنی، وزیر کشور بوده، علی میرزائی فرماندار ساوه و درحال حاضر فعال اتاق بازرگانی که هرروز در قالب خبری طرح و روزی دیگر گزینه ای دیگر جایگزین می شد.
معرفی گزینههای مجمع نمایندگان به وزارت کشور
در این بین هوشنگ بازوند که سالهای طولانی سابقه معاون عمرانی استانداری مرکزی را داشته و در دولت احمدی نژاد به جز یک مقطع کوتاه در دوران تصدی عبدالله سهرابی، استاندار ساوجی استان مرکزی که جای خود را به نوربهشت داد و به لرستان رفت، بیش از ۷ سال معاون عمرانی استاندار مرکزی بود.
بازوند که سابقه معاون عمرانی استانهای مرکزی، همدان و لرستان را داشت، در دولت یازدهم و دوازدهم به استانداری لرستان و کرمانشاه رسید و در انتخابات مجلس دوازدهم از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و پردیس وارد عرصه رقابت شد.
در کنار نام بازوند از حبیب الله خجسته پور، با سابقه روزنامه نگاری و فرماندار خرم آباد و معاون سیاسی استانداری لرستان در دولت نخست تدبیر و امید و معاون سیاسی سمنان در دولت دوم روحانی و مشاور عالی استاندار لرستان به عنوان گزینه استانداری مرکزی از سوی نمایندگان استان مرکزی یاد می شد.
البته در این بین نام مهدی زندیه وکیلی، معاون عمرانی استانداری مرکزی و سمنان در دولت یازدهم و دوازدهم و از نیروهای نزدیک مقیمی به واسطه معاون عمرانی وی بودن تلاش داشت تا خود را به عنوان یکی از بخت های تصدی استانداری طرح کند، نیز شنیده می شد.
در این بین در روزهای اخیر در فضای مجازی از میرزایی اصل از نیروهای وزارت کشوری با سابقه حضور در استان کردستان به عنوان گزینه استاندار فعلی مرکزی و معاون سیاسی وی یاد می شد.
به گزارش آباجان به نقل از تسنیم، هرچند در بین این گزینه ها هوشنگ بازوند که مورد حمایت نمایندگان استان مرکزی و یکی از بزرگان موثر استان نیز هست دارای بخت بیشتری برای تصدی این منصب است و قرائن نشان از معرفی نهایی ،ی به عنوان استاندار مرکزی دارد که البته باید دید در پایان دولت چهاردهم کدام گزینه را به عنوان استاندار مرکزی انتخاب خواهد کرد؟ آیا شخصی از بین گزینه های ستادهای انتخاباتی پزشکیان و جبهه اصلاحات سکاندار صنعتی ترین استان کشور خواهد شد؟ یا یکی از دو گزینه مطرح مجمع نمایندگان مسئول ارشد پایتخت مفاخر کشور خواهد بود؟ و یا گزینه هایی که زیرپوستی در حال طرح شدن و تلاش هستند؟ موضوعی که به زودی دولت چهاردهم آن را روشن خواهد نمود.
انتهای پیام/۷۱۱/