به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی روز دوشنبه در حاشیه این آیین در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: برای این پروژهها ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
محمدعلی ربیعی ادامه داد: این چمنهای مصنوعی در مناطق روستایی استان از جمله روستاهای خوشاب، تجشک و مشوکی سربیشه، عرب آباد طبس، بیچند و گوند نهبندان، معدن قلعه زری خوسف، مزار سید علی نهبندان، طبسین و خونیک درمیان، دیهوک طبس و بسکاباد قاین افتتاح شد.
وی اضافه کرد: با افتتاح پروژههای هفته تربیت بدنی در استان ۶۹ هزار و ۲۰۰ مترمربع به فضای ورزشی استان افزوده شد.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی سرانه ورزشی استان را ۵۸ سانتیمتر مربع به ازای هر نفر اعلام کرد و گفت: در سند برنامه ششم توسعه باید سرانه ورزشی استان به ۵۰ سانتیمتر میرسید که با تلاش و پیگیریهای متعدد اکنون سرانه استان محقق شده است.
وی افزود: در اجرا، احداث و افتتاح پروژههای نیمه تمام ورزرشی در تلاش هستیم شهرستانهایی که از لحاظ سرانه ورزشی نسبت به دیگر شهرستانها مقداری عقب ماندگی دارند را در اولویت قرار دهیم.
ربیعی با بیان اینکه شهرستان مرزی درمیان بالاترین سرانه ورزشی کشور را دارد عنوان کرد: در سه سال اخیر با توجه ویژه دولت و بنیاد علوی سرانه ورزشی این شهرستان به ۲ برابر سرانه ورزشی کشور رسیده است.
وی یادآور شد: اکنون ۱۳۰ زمین چمن مصنوعی در استان وجود دارد که ۳۶ زمین در یک سال گذشته به بهرهبرداری رسیده است.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت: یکی از مشکلات زمینهای چمن مصنوعی در مناطق روستایی مربوط به نداشتن روشنایی است به همین دلیل قابل استفاده از طول شب نیست لذا تامین روشنایی چمنها در اولویت اداره ورزش قرار گرفته و در وهله نخست تجهیزات روشنایی برای ۳۰ زمین چمن مصنوعی روستایی خریداری شده است.