رئیس سابق کنفرانس امنیتی مونیخ: شکاف تکنولوژیکی، بزرگترین چالش امنیتی اروپاست

رئیس سابق کنفرانس امنیتی مونیخ: شکاف تکنولوژیکی، بزرگترین چالش امنیتی اروپاست

به گزارش روز دوشنبه آباجان به نقل از ایرنا از نشریه پولیتیکو، این دیپلمات کهنه کار آلمانی و رئیس سابق کنفرانس امنیتی مونیخ هشدار داد که اتحادیه اروپا فاقد چشم‌انداز سرمایه‌گذاری برای کاهش شکاف با آمریکا و چین است.

وی تلاش اروپا برای توسعه و تولید فناوری‌های روز دنیا را بزرگترین چالش بلندمدت امنیتی برای این قاره دانست و تاکید کرد: «ما به طور قطع در همگام شدن با فناوری‌های دفاعی و امنیتی در شرایط خوبی نیستیم.

این سفیر پیشین آلمان در آمریکا تشریح کرد: «به نظر من، شکاف تکنولوژیکی، بزرگترین چالش بلندمدت اتحادیه اروپا است. ما باید علاوه بر جنگ در اوکراین و خاورمیانه، این موضوع را نیز در اولویت قرار دهیم».

به نوشته این نشریه، وضعیت جاری در اروپا به ویژه در گرماگرم جنگ در اوکراین، موج بسیاری از تهدیدات ترکیبی و امنیت سایبری علیه زیرساخت‌های دیجیتال و زنجیره‌های تامین فناوری که از سوی آمریکا و چین تسلیح می شوند، بر ضرروت بهبود شرایط تاکید دارد.

ایشینگر در بخش دیگری از اظهاراتش نسبت به شکست طرح‌های اتحادیه اروپا در این حوزه ابراز نگرانی کرد و گفت: «خوش‌بینی من تا اندازه‌ای کم است، زیرا من فکر نمی‌کنم که نهادهای دولتی، چه در سطح ملی و چه در سطح اتحادیه اروپا، واقعا بتوانند این کار را انجام دهند».

این دیپلمات سابق سپس به تحلیل ماریو دراگی نخست‌وزیر پیشین ایتالیا اشاره کرد که در گزارش اخیر خود در مورد توان اروپا برای رقابت در سطح جهانی، گفت که «آنچه اروپا را عقب نگه می دارد، تکه تکه شدن بازار سرمایه است» و در این میان، بخش فناوری دفاعی اروپا نیز با ابراز نگرنی‌های مشابه نسبت به توان اروپا در این زمینه تردید دارد.

گانبرت شِرف از بنیانگذاران هوش مصنوعی نظامی در آلمان، در اوایل این ماه به نشریه پولیتیکو گفت که کشورهای اروپایی باید سرمایه گذاری‌های خود را به ویژه در بخش فناوری نظامی مورد بازنگری قرار داده و آن را افزایش دهند.

این نشریه در پایان یادآور شده است که ریاست کنفرانس امنیتی مونیخ به زودی به ینس استولتنبرگ محول می‌شود؛ دبیرکل پیشین سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) که به نوشته این نشریه قرار است ماموریتش را از فوریه ۲۰۲۵ (بهمن ۱۴۰۳) آغاز کند.

پولیتیکو یادآور شده است که ایشینگر در سال ۲۰۲۱ ریاست این کنفرانس را به کریستوف هویزگن سپرد اما به عنوان رئیس شورای بنیاد کنفرانس امنیتی مونیخ همچنان در نقش نیروی محرکه این نشست امنیتی باقی مانده است.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، کنفرانس امنیتی مونیخ هر ساله در ماه فوریه (بهمن ماه) در شهر مونیخ آلمان برگزار می‌شود و تمرکز آن بر روی یک موضوع مهم امنیت بین‌الملل است. این کنفرانس به دلیل تشابه کمی و کیفی و بازتاب‌های آن با مجمع جهانی اقتصاد، به داووس امنیتی نیز شهرت دارد.

حتما ببینید

تداوم تحریم‌ها علیه ایران، روسیه و چین ، صدای آلمانی ها را درآورده است

تداوم تحریم‌ها علیه ایران، روسیه و چین ، صدای آلمانی ها را درآورده است

به گزارش روز شنبه آباجان به نقل از ایرنا از تاس، تحقیقات و مطالعات انجام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *