به گزارش شنبه شب آباجان به نقل از ایرنا از “الجزیره انگلیسی”, او گفت که روز جمعه، بیمارستانهای العوده و اندونزی، دو بیمارستان از سه بیمارستان باقیمانده در استان شمالی غزه، مورد حمله قرار گرفتند که «بحران بشردوستانه نگرانکننده در شمال غزه را تشدید کرد.»
هادی ادامه داد: در دو هفته گذشته، نیروهای اسرائیلی فشار خود را بر این بیمارستانها افزایش دادند تا تخلیه شوند، اما بیماران جایی برای رفتن نداشتند. بیماران، کادر پزشکی و افراد آواره در این بیمارستان ها مجروح بودند.
وی افزود: در بیمارستان اندونزی دو بیمار به دلیل قطعی برق و کمبود تجهیزات جان خود را از دست دادند. از روز گذشته، درخواست فوری سازمان ملل برای دسترسی به شمال غزه برای نجات ده ها مجروح گرفتار شده در آوار، توسط نیروهای اسرائیلی محقق نشده است. هر دقیقه مهم است و این تاخیرها برای جان این افراد تهدید کننده است. تیمهای امداد و بشردوستانه باید بدون تأخیر اجازه نجات جان افراد را بدست بیاورند.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، سازمان ملل متحد اعلام کرد که ۲۰ هزار فلسطینی دیگر در میان درگیری های شدید مجبور به فرار از اردوگاه جبالیا در شمال غزه شدند و بسیاری از آنها به پناهگاه های این سازمان پناه بردند.
فیلیپ لازارینی کمیسر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل (UNRWA) گفت: مردم همه چیز را از دست داده اند. آنها به همه چیز نیاز دارند، از جمله غذا، آب، پتو، و تشک و کالای اولیه.
به گفته لازارینی، اگرچه در این هفته ۱۲ کامیون آرد به شهر غزه وارد شد، اما این مقدار برای رفع نیازهای روزافزون کافی نبوده است. تنها چند نانوایی در شهر توانسته اند تولید نان را برای توزیع در پناهگاه های آنروا افزایش دهند.
لازارینی افزود: وضعیت به دلیل قطع گسترده ارتباطات و اینترنت در سراسر شهر غزه و مناطق شمالی و کمبود شدید سوخت و تجهیزات پزشکی در بیمارستانهای باقیمانده بدتر شده و کمبود سوخت نیز دسترسی به آب را تحت تاثیر قرار داده است.
رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانیهای عظیم و قحطی مرگبار، بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شدهاند.
تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری درباره ضرورت جلوگیری از نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در غزه همچنان به جنایات خود در این منطقه ادامه میدهد.
حملات رژیم اشغالگر اسرائیل با حمایتهای نظامی و امنیتی واشنگتن، تاکنون بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه به شهادت ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر منجر شده است و همچنین ۹۹ هزار و ۵۴۶ نفر هم مجروح شدهاند.