سهم ۴۰ درصدی بانوان سرپرست خانوار در ایجاد اشتغال کمیته امداد

سهم ۴۰ درصدی بانوان سرپرست خانوار در ایجاد اشتغال کمیته امداد

به گزارش روز پنجشنبه آباجان به نقل از ایرنا از کمیته امداد، سیدمرتضی بختیاری در نشست معاونان اشتغال سراسر کشور با اشاره به فعالیت بنیاد حیات در زیرمجموعه کمیته امداد، افزود: توانمندسازی و ایجاد درآمد با ثبات و کیفی‌سازی اشتغال برای مددجویان از اهداف راه‌اندازی بنیاد حیات است.

وی ادامه داد: ایجاد بستری چابک همراه با نوآوری برای مشارکت فعالان اقتصادی و گروه‌های خیران در زمینه اشتغال محرومان جامعه، رویکردی است که در بنیاد حیات دنبال می‌شود.

رئیس کمیته امداد اظهار کرد: در هر استان، کارآفرینان برتری وجود دارند که با کمک آنها می‌توانیم مددجویان را در واحدهای تولیدی مشغول به کار کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در میان مددجویان نیز استعدادهای فراوانی وجود دارد که باید با پرورش این استعدادها، زمینه خودکفایی آنان را فراهم کنیم.

بختیاری تاکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان نیز می‌توانند در زمینه ایجاد اشتغال نقش موثری داشته باشند و در برنامه پنج ساله کمیته امداد نیز به بهره‌گیری از ظرفیت آنها تاکید شده است.

وی گفت: با توجه به نیاز کشور به انرژی برای فعالیت صنایع، ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی نیز فرصت‌های شغلی ایجاد می‌کند که علاوه بر تولید انرژی برق، خانوارهای مددجو نیز صاحب درآمد می شوند.

ضرورت بهره‌گیری از تجربیات کارآفرینان برتر در زمینه اشتغال‌زایی مددجویان

همچنین رئیس هیات امنای کمیته امداد نیز با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری از تجربیات کار آفرینان برتر در زمینه اشتغالزایی مددجویان، گفت: ارتباط مستمر با کارآفرینان باید در برنامه ایجاد اشتغال قرار گیرد.

حجت الاسلام محسن کازرونی ادامه داد: ظرفیت دیگری که برای ایجاد اشتغال می‌تواند مثمر ثمر باشد، خیران هستندو خیران بدون هیچ چشم‌داشتی از مددجویان حمایت می‌کنند بنابراین می‌توانند در زمینه اشتغال نیز قدم بردارند.

رئیس هیات امنای کمیته امداد بیان کرد: اگر مراکز نیکوکاری نیز به عنوان بازوان‌ توانمند به کمک امداد بیایند کار بزرگی انجام می‌شود و تعداد مددجویان بیشتری به خودکفایی می‌رسند.

کازرونی گفت: ایجاد اشتغال یعنی جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی که سبب تقسیم عادلانه ثروت می‌شود و همچنین فرهنگ کار در بین نسل‌های آینده هم نهادینه می‌شود و به سنت تبدیل می‌شود.

توانمندسازی مهارتی برای خودکفایی مددجویان ضروری است

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در این رویداد بر ضرورت توانمندسازی مهارتی با هدف خودکفایی مددجویان تحت پوشش تاکید کرد و گفت: باید برای ثبات شغل‌های ایجاد شده، پایش های مستمر انجام شود.

جعفر صباغیان با بیان اینکه برای ایجاد اشتغال باید ارتقای سطح کیفی و کمی را در نظر بگیریم، افزود: شغلی که برای مددجویان ایجاد می‌شود باید با ثبات پایدار و با درآمد مکفی باشد.

وی ادامه داد: باید بتوانیم منابع مورد نیاز را در سطح ملی و استانی پیگیری کنیم تا اشتغال بیشتری برای مددجویان ایجاد شود.

وی نظارت بر اشتغال ایجاد شده را مهم دانست و افزود: برای حفظ پایداری و ثبات شغل‌ها لازم است پایش‌های مستمر انجام شود.

قائم مقام کمیته امداد گفت: باید از روزمرگی فاصله بگیریم و تلاش کنیم در زمینه اشتغال تحول جدیدی ایجاد کنیم. بخشی از فعالیت در حوزه اشتغال باید به تحول‌آفرینی در این زمینه اختصاص یابد.

صباغیان اظهار کرد: ۱۲۰ خدمت به مددجویان کمیته امداد با هدف کاهش آثار فقر در خانوارها انجام می‌شود هر چه در حوزه اشتغال فعالیت کنیم، فقر در جامعه کاهش می‌یابد.

وی ادامه داد: باید زمانی مددجو از چرخه حمایت خارج شود که اطمینان پیدا کنیم شغل ایجاد شده به درآمد ثابت و پایداری رسیده است.

وی گفت: ترویج فرهنگ کار و اشتغال نیز یکی دیگر از مولفه‌های کاهش فقر در جامعه است؛ تاکید بر اشتغال در فرهنگ دینی ما در احادیث بسیاری آمده است و باید برای فرهنگسازی در زمینه اشتغال تلاش کنیم.

قائم مقام کمیته امداد بیان کرد: آموزش‌های مهارتی نیز یکی دیگر از زمینه‌های ایجاد اشتغال است که با توانمندسازی مهارتی مددجویان زمینه جذب شغل برای آنها فراهم می‌شود.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، سال گذشته ۱۰۰ هزار نفر از مددجویانی کمیته امداد با دریافت تسهیلات و ایجاد اشتغال خودکفا شده و از چرخه حمایتی این نهاد خارج شدند؛ امسال خودکفایی ۱۱۰ هزار نفر از مددجویان زیرپوشش این نهاد حمایتی هدف‌گذاری شده است.

حتما ببینید

تعیین نام و صدور شناسنامه نوزادان غیرحضوری می‌شود

تعیین نام و صدور شناسنامه نوزادان غیرحضوری می‌شود

به گزارش خبرنگار اجتماعی آباجان به نقل از ایرنا، هاشم کارگر روز دوشنبه در حاشیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *