۵۴ درصد مسکن روستایی مقاوم‌سازی شد/ پیشنهاد افزایش وام ساخت به ۴۰۰میلیون تومان

۵۴ درصد مسکن روستایی مقاوم‌سازی شد/ پیشنهاد افزایش وام ساخت به ۴۰۰میلیون تومان

«مجید جودی» امروز (پنجشنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی آباجان به نقل از ایرنا افزود: مطابق قانون باید سالیانه ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکن در روستاها از سوی بنیاد مسکن مدیریت شود؛ سال گذشته ساخت ۳۵۰ هزار واحد در مناطق روستایی مصوب شد که به این منظور تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای متقاضیان در نظر گرفته شد.

به گفته این مقام مسئول، از تعداد یاد شده تا پایان شهریورماه امسال ۳۴۰ هزار نفر متقاضی به بانک‌ها معرفی شدند و برای ۲۴۵ هزار واحد نیز عقد قرارداد انجام شده و آغاز به کار کردند.

وی تصریح‌کرد: در این زمینه شاهد همراهی بسیار خوب بانک‌ها بوده‌ایم و افزون بر ۳۵ هزار میلیارد تومان پول به مردم پرداخت شده است.

جودی خاطرنشان‌کرد: برای سهمیه سال ۱۴۰۳ نیز اقدامات لازم انجام شده است و پیشنهاد فعلی ساخت ۳۵۰‌هزار واحد مسکونی دیگر است که تا حدود یک ماه آینده مشخص خواهد شد.

پیشنهاد افزایش تسهیلات ساخت مسکن به ۴۰۰ میلیون تومان

وی با بیان اینکه احتمال دارد سقف وام اعطایی افزایش یابد، ادامه‌داد: پیشنهاد بنیاد مسکن در این زمینه رقم ۴۰۰ میلیون تومان است که باید ببینیم آیا تصویب می‌شود یا خیر؟ همچنین در مصوبه پیشنهاد دادیم افرادی که قرار بوده تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی دریافت کنند، در صورت افزایش مبلغ وام از وام ۴۰۰ میلیون تومانی برخوردار شوند.

معاون مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهار داشت: سال گذشته بیش از ۹۵ درصد سهمیه در نظر گرفته شده، برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی شدند و از این نظر بانک‌ها عملکرد بسیار خوبی داشته‌اند، همچنین همه هفته بین ۲ تا سه‌هزار نفر به عقد قراردادها در این زمینه اضافه می‌شود.

مقاوم سازی ۵۴ درصد مسکن‌های روستایی

وی یادآور شد: سال ۸۴ و در زمان آغاز این طرح، سهم مسکن مقاوم از مجموع پنج میلیون و ۶۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی فقط هفت درصد بود که امروز این رقم به ۵۴ درصد افزایش یافته است.

جودی خاطرنشان کرد: مطابق برنامه ریزی انجام شده، در تلاشیم این رقم را تا پایان برنامه هفتم توسعه به ۷۰ تا ۷۵ درصد برسانیم.

وی همچنین بیان‌داشت: در موضوع تامین زمین برای افراد فاقد زمین روستایی، به‌جز مناطقی در استان تهران و استان‌های شمالی، هر کجا زمین دولتی وجود داشته باشد، مشکلی وجود ندارد.

این مقام مسئول گفت: در این زمینه، اولویت واگذاری با افراد بومی همان مناطق است که زمین به صورت اجاره ۹۹ ساله به آنها واگذار می‌شود.

حتما ببینید

امضای تفاهم‌نامه برای خرید ۳۰ هزار تن ریل ملی

امضای تفاهم‌نامه برای خرید ۳۰ هزار تن ریل ملی

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، عباس خطیبی گفت: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *