به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، یوسف نوری روز جمعه در بازدید از ۲ واحد تولیدی بازیافت ضایعات و تولید روغن خوراکی جویبار، اظهار کرد: این ۲ واحد مشکلاتی در بحث برق، آب و تسهیلات برای گسترش واحد داشتند که با حضور مدیران کل مرتبط بررسی و دستور لازم برای رفع موانع صادر شد.
وی در ادامه با حضور در جشنواره بومی، محلی روستایی و نمایشگاه صنایع دستی روستائیان، افزود: روستاها مولد انواع محصولات و کالا هستند و در تولید محصولات راهبردی نقش بیبدیل دارند.
نوری گفت: روستائیان، یک جمعیت مهم تاثیرگذار در خود اتکایی و امنیت غذایی کشور هستند.
استاندار مازندران با تاکید بر اینکه در تحقق توسعه متوازن روستاها باید به ظرفیتها توجه کرد، افزود: با بازدیدی که از این توانمندی روستائیان جویبار مشاهده کردیم و درخواست بسیاری از افراد شرکت کننده در این نمایشگاه راهاندازی بازارچه دائمی یک مکان مناسب برای شاغلان دستاوردهای دستی و کالا روستائیان این شهرستان است.
نوری با بیان اینکه روستا پر از نشاط اجتماعی و اقتصادی است، گفت: روستاها بخش مهم اقتصاد تولید محور در مازندران و مملو از فرصتهای جدید و ناشناخته هستند.
او افزود: فرصتهای جدید و نو برای کسب و کار، توسعه، تعاون، کارآفرینی، ایجاد شرکتهای کوچک تولیدی، مزایای اقتصادی چشمگیری در روستاها به همراه خواهد داشت.
استاندار مازندران در پایان گفت: برای تحقق توسعه اقتصاد روستایی در ارائه تسهیلات مختلف، از تبصره ۲ برای حمایت و گسترش فرصتهای اقتصادی در روستا بهره گیری میکنیم.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، صنعت همواره در مازندران از جایگاه ویژهای برخوردار بوده و ۱۵ درصد از تولید ناخالص استان از این بخش است و دستکم سه هزار واحد صنعتی با اشتغالزایی مستقیم ۸۰ هزار نفر در استان وجود دارد که از این تعداد ۴۶۱ واحد صنعتی در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول به فعالیت هستند که نوسازی و روغن کاری چرخ دنده های این بنگاه های اقتصادی با تلاش دولت سیزدهم در دست اجرا است.
طبق آمارهای رسمی در استان مازندران ۲ هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد. سهم صنعت از مجموع اشتغال های موجود در مازندران ۳۰ درصد است.