طرح کلان  اتصال بندرچابهار به کریدور جاده‌ای و ریلی در حال اجرا است

طرح کلان اتصال بندرچابهار به کریدور جاده‌ای و ریلی در حال اجرا است

هادی مومنی سه‌شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا اظهار کرد: کریدور لجستکی (تامین و جابجایی و توزیع کالا)، یک‌ کریدور ۲ منظوره است که مسیر توسعه بندرشهید بهشتی را هموار، و در آینده ای‌ نزدیک بندرشهید بهشتی و شهید کلانتری چابهار را به خط ریلی کشور و جاده‌ای متصل می کند.

وی با بیان اینکه کریدور تامین و جابجایی و توزیع کالا که در ضلع شرقی بندر شهید بهشتی چابهار در حال ساخت است، گفت: اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان وبلوچستان با هدف افزایش توان عملیاتی بندرشهید بهشتی و شهپد کلانتری با رویکرد تعامل و مسئولیت‌های اجتماعی، طرح مقیاسِ این کریدور را به طول ۲ هزار و ۶۰۰ متر و با عرض ۱۱۰ متر مطالعه و احداث کرده است که این کریدور از انتهای بلوار صیاد تا میدان پرچم واقع در دریا بزرگ چابهار امتداد دارد.

طرح کلان  اتصال بندرچابهار به کریدور جاده‌ای و ریلی در حال اجرا است

معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این طرح دارای ۶ لاین تندرو، ۲ خط ریل رفت و برگشت، ۲ لاین کندروی شمالی، چهار لاین کندروی جنوبی و همچنین دارای ۲ زیرگذر و چهار کانال آب است که کانال‌های آب در زمان بارندگی‌ و سیلاب تمامی‌ آب های‌ سطحی را از پهنه جنوبی شهر چابهار جمع آوری وبه دریا هدایت می کند.

مومنی افزود: سازمان‌ بنادر و دریانوردی برای احداث این طرح، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال هزینه کرده است و این طرح هم اکنون با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی، تا ۴۵ روز دیگر به بهره برداری می رسد.

وی خاطرنشان کرد: با تکمیل این کریدور، تسهیل تردد و کاهش بار ترافیکی مسیرهای منتهی به بندر شهیدبهشتی، افزایش ایمنی سفر کاهش چشمگیر تصادفات، تسهیل در رفت آمدمردم‌ بومی وگردشگران به مکانهای تفریحی و گردشگری چابهار محقق میشود.

معاون فنی اداره کل بنادر ودریانوردی سیستان وبلوچستان اظهار کرد: بندر چابهار به دلیل قرار گرفتن در مسیر کریدورهای بین المللی و بهره مندی از آب‌های عمیق اقیانوسی، یک بندر مهم و راهبردی در خاورمیامه است که امروز با تکمیل زیر ساخت‌ های آن، به بندری بین المللی تبدیل شده است.

طرح کلان  اتصال بندرچابهار به کریدور جاده‌ای و ریلی در حال اجرا است

حتما ببینید

احیای واحدهای راکد در دولت چهاردهم؛ بازگشت نبض تولید به ۲۳۰ واحد در سیستان وبلوچستان

احیای واحدهای راکد در دولت چهاردهم؛ بازگشت نبض تولید به ۲۳۰ واحد در سیستان وبلوچستان

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، با توجه به تأکید رئیس جمهور و سیاست‌های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *