به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، سخنگوی دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا در جمع خبرنگاران خارجی اظهار کرد جامعه اطلاعاتی آمریکا اعلام کرد که تاکنون هیچ تلاشی را از سوی عوامل خارجی برای دخالت در انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر مشاهده نکرده است.
وی اظهار کرد به دلیل امنیت سیستمها و فرآیندهای رای گیری، آنچه می خواهم بگویم این است که ما تاکنون شاهد تلاش های خارجی برای حمله به سیستمهای رای گیری نبودهایم. بسیاری از فعالیت هایی که ما تا به امروز شاهد آن بودیم، عملیات های نفوذ و یا عملیات های اطلاعاتی بوده است.
این در حالی است که این دفتر در اوایل ماه سپتامبر نیز چنین اظهاراتی را بیان کرده بود.
پیشتر افبیآی در بیانیهای مدعی دخالت ایران در انتخابات آمریکا از طریق هک سیستم ها شده بود.
نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در پاسخ به رسانههای آمریکایی پیرامون بیانیه افبیآی درخصوص دخالت کشورمان در انتخابات آمریکا از طریق هک تصریح کرد: چنین ادعاهایی از ریشه بیاساس و فاقد هرگونه اعتبار و مشروعیت بوده، و به هیچوجه قابل پذیرش نیست.
این نمایندگی همچنین افزود: جمهوری اسلامی ایران وارد رقابتها و جنجالهای داخلی و انتخاباتی آمریکا نمیشود.
علاوه بر این سازمان اطلاعات ملی آمریکا اتهاماتی را علیه روسیه برای دخالت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مطرح کرد.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد که اتهامزنی سازمان اطلاعات ملی آمریکا مبنی بر دخالت روسیه در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا ادعایی بسیار مضحک است و مسکو این اتهامات را قاطعانه رد میکند.
سخنگوی کرملین پیشبینی کرد که با نزدیک شدن به انتخابات آمریکا، اینگونه اظهارات بیشتر خواهد شد، زیرا روسیه و رئیسجمهور این کشور – ولادیمیر پوتین، همواره عواملی هستند که هر دو حزب بزرگ آمریکا در مبارزات سیاسی خود از آنها به کرات بهره میبرند.
در همین رابطه سخنگوی وزارت امور خارجه چین اعلام کرد که مقامات پکن هرگز در انتخابات آمریکا دخالت نکرده و قصد انجام چنین کاری را ندارند.
ادعای سازمان اطلاعات ملی آمریکا: روسیه ترامپ و ایران هریس را به عنوان رئیس جمهور بعدی ترجیح میدهند
سخنگوی دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا در بخش دیگری از این نشست خبری اظهار کرد جامعه اطلاعاتی آمریکا معتقد است روسیه ترجیح می دهد دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان رئیس جمهور بعدی آمریکا باشد، در حالی که ایران تمایل دارد کامالا هریس نامزد دموکرات ها، رئیس جمهور آینده ایالات متحده باشد.
وی خاطرنشان کرد جامعه اطلاعاتی به ارزیابی این موضوع ادامه می دهد.
این مقام آمریکایی تصریح کرد ما همچنین به ارزیابی این موضوع که دولت چین نمی خواهد بر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نفوذ کند، هستیم. همان طورکه به روز انتخابات نزدیک می شویم، جامعه اطلاعاتی آمریکا تاکید دارد که تلاش های خارجی برای تحت تاثیر قرار دادن دموکراسی آمریکا در روز ۵ نوامبر پایان نمی یابد. جامعه اطلاعاتی انتظار دارد بازیگران خارجی نفوذ با زیر سوال بردن اعتبار نتایج انتخابات پس از پایان رای گیری، به فعالیت های خود ادامه می دهند.
پیشتر دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا بدون ارائه هر گونه مدرک و دلیلی، اعلام کرده بود که روسیه، چین و ایران ظاهراً در تلاشند تا بر نتایج انتخابات آینده ریاستجمهوری آمریکا تأثیر بگذارند و از جمله از شرکتهای بازاریابی و ارتباطی در این راستا استفاده میکنند.
بهویژه، همانطور که خبرگزاری رویترز گزارش داده، مقامات آمریکایی روسیه را به استفاده از برخی شرکتهای روسی برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی در جریان انتخابات در ایالات متحده آمریکا متهم کردند.
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۵ نوامبر (۱۵ آبان) برگزار می شود و در حال حاضر رقابت تنگاتنگی بین دو نامزد انتخابات وجود دارد.
انتهای پیام/