۶۰۰ دانش آموز عشایر استان بوشهر در سخت ترین شرایط تحصیلی قرار دارند

۶۰۰ دانش آموز عشایر استان بوشهر در سخت ترین شرایط تحصیلی قرار دارند

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، مهدی رستمی روز شنبه در نشست خبری به مناسبت روز ملی روستا و عشایر در سالن سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز بوشهر اظهار کرد: مدارس عشایری این استان در حوزه تجهیزات از جمله وسایل سرمایشی و گرمایشی و حتی سرویس های بهداشتی دچار مشکل هستند.

وی افزود: موضوع استقلال آموزش و پرورش عشایری استان بوشهر را از طریق سازمان امور عشایری پیگیری کرده و در شورای آموزش و پرورش این استان نیز خواستار توجه به این موضوع شده ایم.

مدیر امور عشایر استان بوشهر تصریح کرد: هشت شهرستان از ۱۰ شهرستان استان بوشهر میزبان قشلاق عشایر هستند که سالانه بین ۶ تا هفت ماه در این استان زندگی می کنند.

رستمی ادامه داد: اگر دانش‌آموز عشایری این استان مشکلاتی داشته باشد باید برای پیگیری به استان مجاور مراجعه کند؛ این موضوع در خصوص تامین نیروی انسانی مدارس عشایری نیز صادق است در حالی که جامعه عشایری استان بوشهر مدیریت امور عشایر استان را مسئول پیگیری مشکلات دانش آموزان شان می دانند.

بیشتر بخوانید

مشکلات عشایر بوشهر و اقدامات دولت برای کاهش رنج آنها

۵۲ میلیارد ریال تسهیلات افزایش تولید گوشت قرمز به عشایر بوشهر پرداخت شد

مدیرکل امور عشایر بوشهر:خشکسالی منابع درآمدی عشایر این استان را کاهش داد

وی یادآور شد: ۶ هزار خانوار عشایری در استان بوشهر به شکل کوچ رو و ساکن وجود دارد که همه آنها از ایل بزرگ قشقایی هستند.

مدیر امور عشایر استان بوشهر بیان کرد: جامعه عشایری استان بوشهر دارای نیازهای متنوعی هستند که بایستی توسط این مدیریت پاسخ داده شود در حالی که بدون همراهی و کمک دستگاه های اجرایی، به تنهایی قادر به پاسخگویی و ارائه خدمات کامل به این قشر نیستیم.

رستمی گفت: مدیریت امور عشایر استان بوشهر تقریبا فعالیت تمام دستگاه های اجرایی را به نوعی انجام می دهد این در حالی است که چند دستگاه اجرایی خود را چندان مقید به ارائه خدمات به عشایر نمی دانند.

وی با اعلام این که ۶۰ درصد از مراتع استان بوشهر در اختیار عشایر است، عنوان کرد: ۳۷۰ هزار راس معادل نیمی از دام سبک استان بوشهر در اختیار عشایر است که سالانه چهار هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز تولید می کنند.

مدیر امور عشایر استان بوشهر با اعلام این که تا ۱۵ ماه گذشته آب بها هر تانکر ۱۰ هزار لیتری برای عشایر پنج میلیون و ۵۰۰ هزار ریال است، گفت: از تیرماه سال گذشته و با رایزنی های انجام شده موفق به کاهش هزینه آب بها به زیر یک میلیون ریال به ازا هر تانکر ۱۰ هزار لیتری شده ایم.

رستمی یادآور شد: همچنین سه دستگاه تانکر آب به ناوگان عشایری استان برای تامین آب شرب مصرفی افزوده شده است.

حتما ببینید

صندوق توسعه صنایع دریایی از سرمایه گذاران بخش خصوصی حمایت می کند

صندوق توسعه صنایع دریایی از سرمایه گذاران بخش خصوصی حمایت می کند

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، محمدمهدی سالاری روز سه شنبه در جلسه شورای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *