فرامرز بهرامی روز پنجشنبه پس از برگزاری همایش ملی کیفیت در صنعت سیمان با حضور مدیران کنترل کیفی کارخانه های تولید سیمان کشور در کرمانشاه طی گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا اظهار کرد: ظرفیت تولید این کارخانه سالانه ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن انواع سیمان است که حدود ۸۰۰ هزار تن آن سالانه به خارج کشور صادر می شود و بقیه آن نیز عمدتا در هفت استان کشور توزیع می شود.
وی میزان تولید ماهانه این مجموعه را ۲۲۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: در نیمه نخست سال جاری این واحد موفق به تولید یک میلیون و ۱۸۰ هزار تن سیمان شد که از این میزان ۹۰۰ هزار تن در داخل کشور توزیع و ۲۸۰ هزار تن آن نیز به کشورهای خارجی صادر شد.
مدیر فروش مجموعه سیمان مدلل کرمانشاه با بیان اینکه عمده صادرات این واحد به کشور عراق و کشورهای حاشیه خلیج فارس به ویژه کویت است اضافه کرد: این شرکت برای توسعه بازارهای خود در خارج کشور بازار روسیه و کشورهای عضو cis را نیز به غیر از بازارهای کنونی هدفگذاری کرده است.
بهرامی یادآور شد: مجموعه سیمان مدلل تاکنون پنج دوره صادر کننده برتر کشور و هشت دوره نیز صادرکننده برتر استانی شده است و با وجود اینکه دسترسی به کشورهای صادرکننده اندکی مشکل است اما با بهره مندی از حمل و نقل و لجستیک مناسبی در اختیار؛ توانستیم در بخش صادرات خوب عمل کنیم.
ضرر ۷۰۰ میلیارد تومانی به دلیل قطعی برق در تابستان
بهرامی گفت: با وجود مشکلاتی که در تامین برق در فصل تابستان داشتیم که عملا ۲ ماه کاری را از دست دادیم ولی تلاش ما بر آن است که به برنامه هدف گذاری شده یعنی تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن تا آخر سال برسیم.
وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۱ یک ماه قطعی برق و در سال گذشته این میزان به ۴۵ روز و در سال جاری به ۲ ماه رسید که این مشکل تنها امسال باعث کاهش ۴۴۰ هزار تن تولید شد و بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان ضرر برای کارخانه ایجاد شد.
بهرامی ادامه داد: برای اینکه قطعی برق موجب اخلال در کار نشود این مجموعه تصمیم گرفته است تا یک نیروگاه خودتامین را راه اندازی کرده و با استفاده از همین نیروگاه بدون آنکه قطعی برق خللی در تولید ایجاد کند به تولید ادامه دهد.
ارسال سیمان برای بازسازی صحن حرم مطهر اباعبدالله الحسین (ع)
وی با بیان اینکه به دلیل کیفیت بالای سیمان این کارخانه از آن عمدتا در طرح های عمرانی استفاده می شود گفت: سامانه های گرمسیری، طرح توسعه فرودگاه کرمانشاه، سدسازی و طرح مسکن ملی در استان عمدتا از سیمان تولیدی این کارخانه استفاده می کنند.
مدیر فروش مجموعه سیمان مدلل افزود: عمده محصولات تولیدی در این مجموعه شامل انواع سیمان تیپ ۲ ، تیپ ۴۲۵-۱ ، سیمان ضد سولفات که عمدتا در جنوب ایران و کشور عراق و کویت استفاده می شود و سیمان سرباره ای است که برای صنعت سدسازی و پروژه های انتقال آب سامانه گرمسیری استفاده می شود.
بهرامی یادآور شد: این واحد تولید همچنین این افتخار نصیبش شد که سیمان مورد نیاز برای بازسازی حرم و صحن امام حسین (ع) را نیز در عراق تامین کند.
سیمان کرمانشاه صنعت جزو صنعت سبز استان است
وی تاکید کرد: این واحد تولیدی دارای ۲ ویژگی بارز است که شامل یکی کیفیت برتر و دیگری صنعت سبز است که در بحث کیفیت برتر این کارخانه فراتر از استانداردهای ایران و حتی بالاتر از استانداردهای بین المللی محصولات خود را تولید می کند به طور مثال میزان مقاومت ۲۸ روزه ای که در سیمان تیپ ۲ حدود ۴۰۰ است در سیمان تولیدی این واحد تولیدی ۶۰۰ ارزیابی شده است .
بهرامی با بیان اینکه از لحاظ کیفیت محصول این مجموعه جزو ۲ کارخانه برتر کشور است در صنعت سیمان به شمار می رود افزود: در صنعت سبز نیز این کارخانه مجهز به سامانه فیلتراسیونی است که سرآمد کارخانه های سیمان در کشور است به طوری که قادر است گرد و غبار را گرفته و هیچ آلودگی را وارد هوا نکند و براساس بررسی های انجام شده میزان آلایندگی این کارخانه حتی از کارخانه های مشابه در اروپا نیز بهتر عمل می کند.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، استان کرمانشاه با در اختیار داشتن حدود ۴.۳ درصد ظرفیت تولید سیمان کشور در ۲ کارخانه سیمان یکی از استان های مهم در صنعت سیمان کشور به شمار می رود.