وحید امیری روز جمعه در حاشیه برگزاری این جشنواره که در محوطه تاریخی تاقبستان برگزار شد، به آباجان به نقل از ایرنا گفت: این جشنواره همراه با شعار سال که همان صلح و گردشگری است به مناسبت هفته گردشگری و در آغاز این هفته برگزار شد.
معاون گردشگری استان کرمانشاه، افزود: این جشنواره با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه با هدف حضور کودکان و نقش آنها در هفته گردشگری برگزار شد.
امیری با بیان اینکه این برنامه در آغاز هفته گردشگری برگزار شد، گفت: در این برنامه بیش از ۵۰ کودک حضور داشتند که با انجام نقاشی و با خلاقیت کودکانه خود صلح و دوستی با محوریت گردشگری را به تصویر کشیدند.
او در ادامه گفت: در این جشنواره برای اولین بار از حضور کودکان و نقش آنها استفاده شد و باید دید که در تفکر آنها گردشگری صلح چگونه است.
امیری تصریح کرد: در هفته گردشگری برنامه های دیگری در بخش گردشگری و خوراک داریم که در هفته آتی برگزار خواهد شد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، از سال ۱۹۸۰، سازمان جهانی گردشگری سازمان ملل متحد سالانه روز ۲۷ سپتامبر را بعنوان «روز جهانی گردشگری» جشن میگیرد.
دلیل گرامیداشت چنین روزی، بالا بردن سطح آگاهی در باره نقش گردشگری در جامعه جهانی و نشان دادن چگونگی تاثیر گردشگری بر ارزشهای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی در سراسر جهان است.
پنجم تا یازدهم مهر بعنوان «هفته گردشگری» نامگذاری شده است
شعار امسال هفته گردشگری در ایران «گردشگری و صلح» است.
وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، سه اثر ثبت شده جهانی و دهها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و … از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
۲۷ هتل، سه هتل آپارتمان، ۱۹ مهمانپذیر، هفت سفره خانه، ۱۵ واحد پذیرایی بین راهی منفرد، ۱۷ رستوران بین راهی، ۱۴ مجتمع گردشگری، حدود ۲۰ اقامتگاه بوم گردی، ۵۰ خانه مسافر دارای مجوز موقت در استان کرمانشاه وجود دارد.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۴ شهر دارد.