سرهنگ امیرحسین سلیمانی سهشنبه در این باره به آباجان به نقل از ایرنا گفت: در پی شکایت زن جوانی مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی به مبلغ یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی ادامه داد: شاکی بیان کرد که چندی پیش در یکی از صفحات اینستاگرام با فردی که خود را مدرس و متخصص در زمینه سرمایه گذاری رمز ارز معرفی کرده بود آشنا شده و وی به بهانه سرمایهگذاری با سود چند برابری در کمترین زمان مبلغ یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال از او کلاهبرداری کرده است.
رئیس پلیس فتا استان فارس گفت: کارشناسان با اقدامات فنی و تخصصی موفق شدند متهم را شناسایی و با هماهنگی قضایی وی را در یکی از محلههای شیراز دستگیر کنند.
سلیمانی با بیان اینکه طی بررسیهای بیشتر مشخص شد متهم با ایجاد صفحات جعلی و سوء استفاده از نام افراد مشهور، اقدام به کلاهبرداری میکرده است، گفت: متهم پس از با مواجهه با مستندات و ادله دیجیتالی لب به اعتراف گشود و هدف از این کار را درآمدزایی عنوان کرد.
این مقام سایبری گفت: شهروندان بهتر است به منظور پیشگیری از هرگونه دغدغه نسبت به خرید رمز ارز و نگهداری آن در کیفهای الکترونیکی خود، دانش و آگاهی خود را در این زمینه بالا ببرند و هرگز فریب تبلیغات اغوا کننده در فضای مجای را نخورند و در خصوص کیفهای پول دیجیتالی، از ذخیره رمزهای عبور و نام کاربری ۱۲ کلمهای روی گوشیهای خود اکیدا خودداری کنند و در تراکنشهای انتقال از صرافیها، از رمزهای یک بار مصرف ایمیلی استفاده کنند.
سلیمانی از مردم درخواست کرد در صورت برخورد با هرگونه مورد مشکوک و یا مجرمانه در فضای مجازی میتوانند آن را از طریق وب سایت پلیس فتا به نشانی اینترنتی ir.gov.fata.www و یا با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با کارشناسان پلیس در میان بگذارند.