موزه مرکزی شهدا هوشمند می‌شود+فیلم

موزه مرکزی شهدا هوشمند می‌شود+فیلم


دریافت
۲۱ MB

یوسف قدیانی در گفت و گو با خبرنگار ایثار و شهادت آباجان به نقل از ایرنا، با بیان اینکه به دنبال اجرای طرح آزمایشی هوشمندسازی موزه مرکزی شهدا هستیم، اظهار داشت: در این طرح با استفاده از صوت، تصویر، امکانات سکوها (اپلیکشن) و نرم‌افزارهای مختلف فرد در مقابل هر جایگاهی (ویترین) که قرار می‌گیرد، می‌تواند با شهدا تعامل برقرار کند. مثلا یک صوت از شهید پخش و یا یک فیلم از او نمایش داده شود.

وی با تاکید بر اینکه موزه‌های نوین از موزه‌داری سنتی خارج و به موزه‌های تعاملی تبدیل می شوند، افزود: مخاطبان در موزه‌های سنتی با آثار شهدا تعامل برقرار می‌کنند و اهداف را به اشتراک می‌گذارند.

رئیس اداره موزه‌های کل کشور گفت: به دنبال ایجاد تور مجازی موزه شهدا به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی هستیم تا مخاطبان در داخل و خارج از کشور بتوانند به صورت مجازی از این موزه بازدید کنند.

قدیانی با بیان اینکه ۷۵ هزار اثر از آثار و اسناد هزار و ۴۰۰ شهید و بیش از ۲ هزار اثر هنری شامل نقاشی، خوشنویسی، تذهیب و مینیاتور در موزه مرکزی شهدا در تهران نگهداری می‌شود، افزود: سال گذشته بیش از ۱۲ هزار بازدیدکننده داخلی شامل شبکه های مجازی و حقیقی هستند و بیش از ۵۰۰ گردشگر خارجی از موزه مرکزی شهدا بازدید کردند.

رئیس اداره موزه‌های کل کشور گفت: موزه‌ها یک رسانه هستند. ما فرهنگ ایثار و شهادت را از طریق آثار و اسناد به جا مانده از شهدا در موزه‌ها به نسل‌ها منتقل کنیم. افرادی که برای بازدید از آثار شهدا به موزه می‌آیند، احساس خوب و قرابت بیشتری با شهدا پیدا می‌کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که رسانه ها تا چه حد به موزه های شهدا توجه دارند و آیا مستندی درباره این مکان ساخته شده است، اظهار داشت: رسانه‌های دیداری و شنیداری در مناسبت‌های فرهنگی و مذهبی خبر و فیلم تهیه و منتشر می‌کنند.

قدیانی درباره برنامه های در نظر گرفته شده برای هفته دفاع مقدس نیز گفت: هر ساله در هفته دفاع مقدس و مناسبت‌های فرهنگی برنامه های مختلفی در نظر می‌گیریم. امسال نیز یک نمایشگاه نقاشی با عنوان پرچمداران در موزه مرکزی شهدا گشایش یافت و اخبار و رویدادها به صورت خبر برای پایگاه های خبری تهیه و در اختیار رسانه ها قرار داده می‌شود.

رئیس اداره موزه‌های کل کشور افزود: بازدید از موزه های شهدا و نمایشگاه پرچمداران برای همه مردم آزاد است اما اگر بازدیدها به صورت گروهی باشد، نیازمند مکاتبه است. چون برای گروه‌ها مصاحبه در نظر گرفته می‌شود و سعی می‌کنیم خبر آن را تهیه کنیم.

قدیانی گفت: موزه شهدا در سال ۱۳۶۶ به محل جدید در خیابان طالقانی منتقل و بخش الحاقی و تکمیلی این موزه در سال ۱۳۸۴ به آن اضافه شد و اکنون تالارهای ۱۶ گانه شهدا به‌ صورت رایگان، برای بازدید علاقه‌ مندان دایر است.

Check Also

پویایی جبهه مقاومت با شهادت فرماندهانش متوقف نمی‌شود

پویایی جبهه مقاومت با شهادت فرماندهانش متوقف نمی‌شود

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از بنیاد شهید و امور ایثارگران، سردار یعقوب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *