به گزارش آباجان به نقل از ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دکتر سعید صحبتی روز دوشنبه در ستاد دانشگاهی مقابله با بیماریهای منتقله از پشه آئدس با بیان اینکه هنوز موردی از صید پشه آئدس و ابتلا به تب دنگی در استان گزارش نشده است،افزود: در عین حال آموزشهای داخلی در سطح دانشگاه، کارکنان، پرسنل و کادر درمان انجام شده و اطلاعرسانی و آموزش به سمت ادارات کل، نهادها و دستگاههای دولتی و خصوصی رفته است.
وی در ادامه با استناد به گزارش آمار مرکز مدیریت بیماری های وزارت بهداشت توضیح داد: کل موارد ابتلای به بیماری تب دنگی از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور ماه (در کشور) ۱۸۹ مورد اعلام شده که ۴۴ مورد مربوط به انتقال محلی و بقیه موارد از کشورهای همسایه بوده است.
مدیر گروه مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: هماینک در ۹ استان کشور پشه آئدس صید شده و ۴۰ شهر کشور آلوده به این پشه هستند.
صحبتی با بیان اینکه بهترین دما برای رشد پشه ۲۰ تا ۳۲ درجه سانتیگراد است، اظهارداشت: شرایط دما و آب و هوایی مهر و آبان ماه برای رشد پشه مناسبتر است و احتمال افزایش رشد این پشه در این ماهها وجود دارد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، بیماری تب دانگ یا دِنگی یک بیمار ویروسی است که از گزش پشه آئدس ایجاد میشود، البته به شرطی که این پشه قبلا فردی را که ویروس این بیماری را داشته نیش زده باشد و بر اثر گزش افراد، ویروس این بیماری را به فرد دیگر منتقل کند، در غیر این صورت گزش این پشه به تنهایی خطری ندارد.