کدام عادات سبک زندگی منجر به افزایش سرطان در جوانان می‌شود؟

کدام عادات سبک زندگی منجر به افزایش سرطان در جوانان می‌شود؟

به گزارش گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا از دیلی میل، انجمن تحقیقات سرطان آمریکا در تازه‌ترین گزارش سالانه خود تاکید کرد جوانان باید از مصرف بیش از اندازه آنتی‌بیوتیک‌ها خودداری کنند، در هفته بیش از سه مرتبه گوشت قرمز نخورند. این انجمن همچنین خواستار پرهیز از رفتارهای پرخطر جنسی و خودداری از مصرف مواد الکلی شده است. نرخ فزاینده سرطان در جوانان یکی از محورهای اصلی گزارش جدید انجمن تحقیقات سرطان آمریکا است.

کدام عادات سبک زندگی منجر به افزایش سرطان در جوانان می‌شود؟

تحقیقات نشان داده سرطان بر اساس ترکیب نامیمونی از ژن و محیط زندگی ایجاد می‌شود. با این حال انجمن تحقیقات سرطان آمریکا خاطرنشان کرده حدود ۴۰ درصد از سرطان‌ها را می‌توان به شش عامل خطر قابل اصلاح مرتبط دانست. این عوامل برای افراد جوان شامل تغذیه ناسالم، چاقی، مواد شیمیایی در محیط زندگی، آنتی‌بیوتیک، الکل و سبک زندگی کم تحرک می‌شود.

این آژانس می‌گوید همه افراد باید در هفته ۱۵۰ دقیقه فعالیت ورزشی متوسط و معتدل مانند شنا و دو روز فعالیت تقویت عضلانی مانند تمرین با وزنه داشته باشند. سطح پایین ورزش در جوانی با سرطان در بزرگسالی مرتبط است.

این گزارش همچنین بر عادات غذایی و نوع تغذیه به عنوان یک عامل مهم در ابتلای جوانان به سرطان تاکید کرده است. غذاهای مبتنی بر گوشت قرمز و غذاهای فراوری شده مانند هات داگ و فاقد محصولات تازه موجب نگرانی است. در این خصوص تاکید شده در هفته نباید بیش از سه وعده غذای شامل گوشت قرمز مصرف شود.

کدام عادات سبک زندگی منجر به افزایش سرطان در جوانان می‌شود؟

کارشناسان انجمن یاد شده همچنین توصیه به خودداری از مصرف نوشیدنی‌هایی مانند نوشابه و نوشیدنی‌های انرژی‌زا وای شکر افزوده کرده‌اند که با ابتلا به سرطان روده، کبد همچنین دیابت مرتبط است. این محققان پس از شکر، الکل را هدف گرفته و تاکید کردند که مصرف الکل خطر شش نوع سرطان را افزایش میدهد و با ۵.۴ درصد از سرطانها در آمریکا مرتبط است.

همچنین داشتن اضافه وزن با ۷.۶ درصد از سرطان‌ها مرتبط است و این در حالی است که چاقی در این کشور رو به افزایش است. انجمن تحقیقات سرطان همچنین خواستار خودداری از مصرف بیش از حد آنتی‌بیوتیک‌ها شده است. زیرا این کار موجب لطمه به زیست شناسی منحصر به فرد دستگاه گوارشی موسوم به میکروبیوم می‌شود.

این گزارش علاوه بر مساله آنتی‌بیوتیک‌ها، تاثیر از دست دادن واکسیناسیون برای ویروس پاپیلوما (papilloma) یا اچ پی وی انسانی را مورد توجه قرار داده است که با سرطان‌های گردن، حلق، گردن رحم و دهان مرتبط است. انجمن تحقیقات سرطان در نهایت خطر تماس با مواد شیمیایی در محیط را مورد توجه قرار داده اما نوع مواد شیمیایی را مشخص نکرده است.

Check Also

دیابت چه تأثیری بر بینایی دارد؟

دیابت چه تأثیری بر بینایی دارد؟

به گزارش گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا، وبگاه اِی بی سی ۳۰ در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *