به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، طی هفته اخیر اجلاس روسای دانشگاهها در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. در بخشهایی از این گردهمایی محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور مساله محافظه کاری روسای دانشگاهها در جذب اعضای هیئت علمی را مورد نقد قرار داد و گفت: روسای دانشگاهها در دو دهه اخیر بسیار محافظه کار شدهاند. چه قدر ماندگاری و بقا در یک پست و صندلی برای ما ارزشمند است که وظایف ذاتی خودمان و وظایف اجتماعی خودمان را کنار را بگذاریم؟
علیرضا رهایی رئیس دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، در خصوص این اظهارات گفت: یکی از عوامل رشد و توسعه علمی دانشگاه، اعضای هیئت علمی آن هستند و با توجه به روند نزولی تعداد اعضای هیئت علمی طی سالهای اخیر شاهد بودیم که بحث جذب به یکی از اولویتهای آموزش عالی تبدیل شد.
وی ادامه داد: در دانشگاه امیرکبیر طی یک سال گذشته ماهی یک الی دو بار جلسات مرتبط با جذب اعضای هیئت علمی را برگزار و تلاش کردیم تمامی معیارهای مصوب برای جذب رعایت شود و موفقیت نسبی نیز در این راستا کسب کردهایم.
۶۰ عضو هیئت علمی جدید در دانشگاه امیرکبیر برای سال تحصیلی جدید
رهایی از جذب بیش از ۶۰ عضو هیئت علمی طی یک سال گذشته در دانشگاه امیرکبیر خبر داد و گفت: تمامی این اساتید از مهرماه به طور رسمی از هفته گذشته کار خود را آغاز کردند و تمامی مراحل جذب آنها انجام شده است.
دانشگاه امیرکبیر استاد اخراجی ندارد
رئیس دانشگاه امیرکبیر خاطرنشان کرد: با وجود دست و پنجه نرم کردن دانشگاهها با مساله مهاجرت اعضای هیئت علمی، روند جذب جز امور واجب هر دانشگاه به شمار میرود. ما در دانشگاه امیرکبیر استاد اخراجی نداشتیم و اگر در مورد دانشجویان هم مطرح شده است، مربوط به دانشجویانی میشود که کفایت علمی نداشتند. قانون آموزش عالی میگوید دانشجویی که ۳ یا ۴ ترم متوالی مشروط شده از تحصیل محروم میشود. ما حتی بیش از این مدت هم به این دانشجویان فرصت میدهیم. بحث فساد اخلاقی هم محرومیت دائمی ندارد و بعد یک یا دو ترم برمیگردند.
انتهای پیام/