گرد و غبار را از چهره «جهاد تبیین» در مساجد بزدائیم

گرد و غبار را از چهره «جهاد تبیین» در مساجد بزدائیم

«رضا خان کبیر است؛ سردار سازندگی ایران زمین هموست و دروازه توسعه ایران را او گشوده؛ آزادی و برابری حقوق زنان را او کلید زده و محمدرضا پسرش مانند پدر بود، حتی چیزهایی بیشتر داشت. حیف شد! اگر می‌بودند و می‌ماندند یا راهی که گشودند، طی می شد، چه گلستانی می شد ایران! و چه آقایی‌ای می‌کرد ایرانی!» اینها گزاره‌هایی است نزد بسیاری از جوانان و نوجوان ایرانی که واقعی بودن شان را پذیرفته اند یا ظن قوی دارند یا بعید نمی دانند یا احتمال می دهند یا در پذیرشش مرددند یا در نهایت حساسیتی ندارند و بی خیال قضیه اند.

چه کرده با دل و ذهن نوجوان و جوان ما این اینترنت و فضای مجازی! نوجوان و جوان امروز اهل مطالعه نیست. یعنی حوصله‌اش را ندارد، به شدت سمعی-بصری است؛ سمعی هم کمتر است، بیشتر بصری است و تا دلت بخواهد شارژ می‌خرد و اینترنت می‌سوزاند اما دلش نمی آید فسفر بسوزاند. کلیپ دانلود می‌کند و می بیند و آخرش هیچی به هیچی، رای می‌دهد به نفع رضاخان و پسرش، بی‌آنکه بداند چه جنایت‌ها که نکردند و چه افتضاحاتی که به بار نیاوردند. چاره چیست؟

چاره‌اش استفاده از فرصت‌هاست. باید گفت و بیان کرد. باید غبارها را زدود و گره‌ها را گشود. حتی در مراسم تنفیذ رئیس جمهور! دیدید چه کولاکی کردند حضرت آقا؟ تبیین فرمودند داشتن حق انتخاب را که با چه سختی به دست ملت آمد. اتفاق کمی نیست فراهم آمدنِ فرصتِ انتخابات در نظام اسلامی به برکت خون‌هایی که بر زمین جاری شد؛ آن هم پس از دو دوره سلطنت پهلوی‌ها که اساسا نه اعتقادی به مردم داشتند و نه انتخابشان؛ نه اجرا کردند همان نیم بند قانونِ انتخاباتِ نیم بند را که خودشان می بریدند و می‌دوختند و می‌فروختند.

امروز در کدام صحنه زد و خورد و جنگ اصلی در جریان است؟ به جز جبهه جهاد تبیین و جنگ روایت‌ها؟ ۲۸ مرداد سالروز آن کودتای سیاه با دخالت مستقیم آمریکا بود. در کدام مسجد تبیین می شود این رخداد به غایت تعیین کننده؟ کدام امام جماعت تشریح می‌کند اهداف دشمن را، شگردهای دشمن را و آدم‌ها و اجیرشده‌های داخلی دشمن را.

آیا جوان ما اینها را می‌شناسد؟ اگر دشمنان شرایط مشابهی را رقم بزنند و آتش فتنه‌ای بیافروزند، آیا مسیر درست را تشخیص می دهد و انتخاب می کند؟ امروز عملیات تبیینی ما پشت کدام خاکریز در حال انجام است؟ اگر مساجد سنگرند که هستند، باید مسجد تراز انقلاب اسلامی باشند، مسجد تراز امام جماعت و نمازگزارِ جهادگر می خواهد. پرچم جهاد تبیین باید در مسجد برافراشته شود تا مویرگی نفوذ کند در همه ذهن‌ها و دل‌ها.

نماز جماعتِ بدون تبیین نهایتا رفع تکلیفی شخصی است بریده و جدا افتاده از جهاد. امام (ره) می‌گفتند «محراب، محل حرب است» و حرب امروز ما تبیین است. اگر فتیله جهاد تبیین را پایین بکشیم؛ اگر گره‌های دل و ذهن جوان و نوجوان را در مسجد محله باز نکنیم؛ جایی دیگر گره بر گره افزوده می‌شود. مساجد سنگرند گرد و غبار را از چهره جهاد تبیین در مساجد بزداییم.

حتما ببینید

سلام بر شهیدی که هنوز شعر می‌سراید+ فیلم

سلام بر شهیدی که هنوز شعر می‌سراید+ فیلم

دریافت ۶۲ MB به گزارش خبرنگار فرهنگی آباجان به نقل از ایرنا، بیست‌وچهارمین دیدار هفتگی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *