مدت مجوز تولید مواد اولیه غذایی به چهار سال افزایش یافت

مدت مجوز تولید مواد اولیه غذایی به چهار سال افزایش یافت

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم بهفر افزود: به منظور ایجاد تسهیلات در زمینه ورود مواد اولیه مصرفی در کارخانجات صنایع غذایی و حمایت از تولید داخل کد IRC در زمان صدور و تمدید از ۲ سال به چهار سال برای تمامی مواد اولیه غیر مشمول ارزیابی ثبت منبع افزایش یافت.

وی ادامه داد: رعایت سایر ضوابط و مقررات جاری مربوط به صدور یا تمدید IRC به قوت خود باقی است و در خصوص آن دسته از منابع که مشمول ارزیابی منبع و دارای رای کمیته فنی است، مدت زمان اعتبار این کد مطابق با زمان مقرر در رای کمیته فنی و قانونی خواهد بود.

حتما ببینید

بسیاری از تومورهای سرطانی در ایران قابل تشخیص و درمان شده‌اند

بسیاری از تومورهای سرطانی در ایران قابل تشخیص و درمان شده‌اند

دکتر پیام آزاده روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *