خراسان‌شمالی؛ پایتخت کوچک وحدت و یکدلی

خراسان‌شمالی؛ پایتخت کوچک وحدت و یکدلی

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، سمفونی وحدت از امروز باری دیگر در سراسر خراسان شمالی طنین انداز و جشن های هفته وحدت به میمنت سالروز میلاد نبی رحمت (ص) آغاز شد.

همایش وحدت در بسیاری از نقاط استان همچون شهرستان رازوجرگلان با حضور علمای شیعه و سنی برگزار شد و مسجد حنفیه اهل سنت نیز امشب میزبان دوستداران وحدت؛ از بازاری ها گرفته تا طلبه های شیعه و سنی و مسوولان دولتی بود.

همه گرد هم آمده بودند تا بار دگیر برادری خود را جشن بگیرند و تمامی سایه‌های سنگین توطئه و کبر را از خود و این دیار وحدت آفرین دور کنند؛ جا برای سوزن انداختن نبود و تنها واژه ها می توانست بین آنها تمایز ایجاد کند و گرنه سوهان وحدت در این خطه تمامی مسایل فرعی مذاهب را صیقل داده بود.

شروع مراسم با تلاوت آیه هایی چند از کلام الله مجید و با محور وحدت بود و بار دیگر آیه های وحی بر ضرورت یکدلی مسلمانان تاکید داشتند.

خراسان‌شمالی؛ پایتخت کوچک وحدت و یکدلی

احترام به عقاید یکدیگر رمز پایداری وحدت

بعد از تلاوت آیه های قرآنی، یکی از آخوندهای اهل سنت با شور و ذوقی وصف ناپذیر از حضور این همه جمعیت دوستدار وحدت، از یکدلی و برادری های مردمان شیعه و سنی این خطه سخن گفت: اگر نگوییم اینجا پایتخت کوچک وحدت از نظر جغرافیایی است، کم لطفی کرده ایم.

آخوند غفور بهمن ادامه داد: تاکنون هیچ اختلافی که ریشه در تفاوت مذهبی داشته باشد در این خطه نبوده است.

وی بیان کرد: دوری از مسایل حاشیه ای و احترام به عقاید یکدیگر رمز پایداری وحدت واقعی در این استان است و این امر می تواند به عنوان الگویی برای کشور معرفی شود.

آخوند بهمن با بیان اینکه برادران اهل سنت و تشیع احترام خاصی برای یکدیگر قائل هستند، گفت: به لطف خدا بعد از پیروزی انقلاب سایه وحدت در این خطه به قدری گسترده شده است که در نگاه نخست پی بردن به اختلاف مذهبی و نژادی در این منطقه کار آسانی نیست.

وی تصریح کرد: برادران اهل سنت فارغ از هر گونه کوچکترین تنشی در کنار برادران شیعه در کمال احترام همزیستی داشته و دارند.

خراسان‌شمالی؛ پایتخت کوچک وحدت و یکدلی

وحدت خراسان‌شمالی زبانزد است

رییس نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی نیز در این آیین گفت: وحدت برادران اهل سنت و تشیع این منطقه زبانزد خاص و عام است و همه از این خطه به عنوان الگوی وحدت یاد می کنند.

حجت الاسلام علی باقری افزود: مردمان این خطه به خوبی بر اشتراکات تکیه کرده اند و همین دلیلی بر پایداری وحدت است.

وی با اشاره به اهداف دشمنان برای تضعیف وحدت در جامعه اسلامی گفت: دشمنان سرمایه گذاری هدفمندی در فضای مجازی و رسانه ای انجام داده اند تا اعتقادات دینی جامعه را زیرسووال ببرند.

حجت الاسلام باقری با بیان اینکه ایران اسلامی همواره در جهان هویت بخش بوده است، یادآور شد: ایران همیشه در طول تاریخ هویت بخش بوده و خدمات مقابل اسلام و ایران وجود داشته است.

وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی نیز هویت‌بخش و سرمنشا بسیاری از نعمت‌های پنهان و آشکار بود.

رییس نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اکنون نیز باید سعی کنیم این هویت الهام بخش در جهان تقویت شود زیرا که دشمنان سعی در تضعیف این هویت و ارزش های والای انسانی دارند.

حجت الاسلام باقری افزود: دشمنان اکنون نه تنها ارزش های اسلامی بلکه تمامی ارزش های انسانی را هدف قرار داده اند.

به روایت اهل سنت ۱۲ ربیع الاول سالروز ولادت پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) است و اهل تشیع معتقدند که آن حضرت در ۱۷ ربیع الاول متولد شده است.

با ابتکار حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی از ۱۲ تا ۱۷ ربیع الاول به عنوان هفته وحدت نامگذاری شده است.

بیش از ۱۰ درصد از جمعیت یک میلیون نفری خراسان شمالی را ترکمن های اهل سنت تشکیل می دهند که در شهرستان های راز و جرگلان، مانه و سملقان و بجنورد سکونت دارند.

حتما ببینید

فیلم | حضور پر رنگ اقوام خراسان‌شمالی در دیدار با رییس جمهور

فیلم | حضور پر رنگ اقوام خراسان‌شمالی در دیدار با رییس جمهور

دریافت ۱۱ MB

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *