به گزارش آباجان به نقل از ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، محمدمهدی فداکار روز دوشنبه در نشست شورای اجتماعی استان کرمان با اشاره به تنوع مباحث اجتماعی افزود: شاخص مشخصی برای مباحث اجتماعی وجود ندارد، هر محله و منطقهای دارای آسیبهای اجتماعی خاص خود است که بر اساس آنها، دستورالعملها و برنامههای جداگانهای اجرا میشود.
وی ادامه داد: در محلات، فعالان اجتماعی زیادی در مساجد و تکایا فعالیت میکنند که محور و پایه اصلی محلهها هستند، این افراد ظرفیت بزرگی برای شناسایی و رسیدگی به آسیبهای اجتماعی محلات دارند و باید از این ظرفیت برای کاهش و رفع آسیبهای اجتماعی بهرهبرداری شود.
استاندار کرمان تاکید کرد: باید در محلهها ساختاری شکل گیرد که فعالان محله شناسایی و آموزش ببینند، تیمی باید تشکیل شود تا آسیبها را شناسایی و اولویتبندی کند و اعتبارات بر اساس آمارها و فرآیندهای رصد شده به آنها ارائه شود.
وی خاطرنشان کرد: نمایندگانی ثابت از سوی دستگاههای اجرایی باید در جلسات شورای اجتماعی معرفی شوند تا از موازیکاری جلوگیری شود و برنامهها با هماهنگی و بر اساس وظایف مشخص شده، تقسیم کار شوند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان نیز در این نشست افزود: حوزه اجتماعی و جایگاه این شورا مشابه شورای تامین استان است.
رحمان جلالی تاکید کرد: مصوبات باید به صورت عملیاتی به اجرا درآیند و مدیران باید در این زمینه حضور فعال داشته باشند.
وی بیان کرد: بودجه در تمام دستگاهها به صورت متمرکز از سوی سازمان امور اجتماعی تهران به حساب دستگاهها واریز شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان ادامه داد: هدف از این جلسه نظارت بر حسن انجام کار و بررسی قرارگاه تحول پیشرفت است که شامل ۱۰ عرصه و بر مبنای آن کارها انجام شده است.
وی افزود: هدف از برگزاری این جلسه تعیین راهبردها، برنامهها و پروژهها برای دستگاههای متولی است. پس از آن، پیشرفت کار توسط دستگاههای اجرایی ارزیابی و امتیازبندی خواهد شد.