به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، عبدالرسول پیشاهنگ، مدیرعامل شرکت مادرتخصصی برق حرارتی، آمادگی کامل نیروگاهها برای تولید برق پایدار را هدف اصلی این شرکت برشمرد و افزود: از این رو همه ساله پس از عبور از فصل گرم سال و طی نیمه دوم شهریورماه فصل تعمیراتی نیروگاههای حرارتی آغاز شده و باید تا خردادماه سال بعد به پایان برسد؛ چرا که از خردادماه با افزایش مصرف برق کشور باید بتوانیم همه واحدهای تولید برق حرارتی کشور را با آمادگی حداکثری در مدار تولید داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه ۹۴ درصد برق مورد نیاز کشور توسط نیروگاههای حرارتی تولید میشود، گفت: با توجه به اینکه بخش اعظم تامین برق کشور بر عهده نیروگاههای حرارتی است، از این رو آمادگی کامل این واحدها برای تولید برق پایدار و پاسخگویی به میاز مصرف فصول گرم سال از اهمیت بسیار مضاعفی برخوردار است.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی برق حرارتی اضافه کرد: بسته به نوع، عملکرد، قدمت، تکنولوژی و ساعاتی که نیروگاه در مدار بوده است برای این واحدها برنامه تعمیراتی پیشبینی میشود که این اقدامات در قالب پنج سرفصل اصلی تعمیرات اساسی واحدهای بخار، تعمیرات اساسی واحدهای گازی، بازدید مسیر داغ، بازدید اتاق احتراق و تعمیرات دورهای واحدهای بخار در دستور کار قرار میگیرد.
پیشاهنگ تاکید کرد: طبق برنامهریزی صورت گرفته در تلاشیم تا خردادماه سال آینده با انجام ۱۰۹ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی بتوانیم رکورد جدیدی در زمینه تعمیرات نیروگاههای حرارتی به ثبت برسانیم و برق مطمئن و پایداری را برای مشترکان سراسر کشور فراهم کنیم.
وی افزود: انجام به موقع و با کیفیت برنامه تعمیرات و آمادهسازی نیروگاههای حرارتی موجب شده است تا در پیک تابستان امسال ضریب آمادگی تولید برق نیروگاههای حرارتی از مرز ۹۸ درصد عبور کند، دستیابی به این رقم در حالی بوده که متوسط آمادگی تولید نیروگاههای حرارتی در جهان حدود ۹۵ درصد است.
پیشاهنگ در پایان با بیان اینکه شرکت برق بیستون طی سالهای اخیر در زمینه تخصصی و فنی مهندسی پیشرفت خوبی کرده است و هر روز هم شاهد رشد آن هستیم، گفت: نیروگاه بیستون همیشه باعث افتخار بوده و آمادگی حمایت از این شرکت در راستای ارتقای تولید و کمک به کارکنان را داریم.
انتهای پیام/