عقیل امینی در گفتوگو با خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم در بوشهر با اشاره به اینکه صید ترال میگو در خلیجفارس سواحل استان بوشهر از ۱۶ مرداد آغاز شد اظهار داشت: در این عملیات صیادی بیش از ۷۰۰ قایق و ۴۹۰ لنج با ۷۵۰۰ صیاد مشارکت دارند.
وی با اشاره به گذشت ۳۶ روز از صید میگو در استان بوشهر اضافه کرد: در این مدت یکهزار و ۱۴۰ تن میگو دریایی صید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد کاهش یافته است.
مدیرکل شیلات استان بوشهر با اشاره به پایان صید میگو از یکشنبه هفته آینده ۲۵ شهریور ماه براساس مصوبه کمیته صید شیلات استان بوشهر گفت: در مجموع سال گذشته یکهزار و ۳۰۰ تن میگو توسط قایقها و لنجهای استان بوشهر صید شد که امسال کاهش یافته است.
وی ادامه داد: از عوامل کاهش صید میگو میتوان به صید بیرویه و قاچاق، صید خارج از فصل و شرایط تغییرات اقلیمی آب و هوا و افزایش شدت گرما اشاره کرد.
امنیتی با اشاره به برخورد قاطع با متخلفان صید آبزیان در خلیجفارس اضافه کرد: یگان حفاظت شیلات استان بوشهر برخورد قاطع با صید غیرمجاز و خارج از فصل میکنند.
وی با بیان اینکه صید غیرمجاز ترال و دفرهای خسارت جبرانناپذیری به زیستگاه آبزیان خلیجفارس وارد میکند اظهار کرد: روش صید پرساین فقط برای ۱۴ قایق صیادی در جنوب استان و تنها برای صید ساردین ماهیان و در بازه زمانی تعیین شده با مشارکت پژوهشکده میگو ، صادر میشود و هیچ شناور دیگری اجازه استفاده از این روش را ندارد.
مدیرکل شیلات استان بوشهر ادامه داد: یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات با جدیت پیگیر مقابله با این روش صید است اما ضمن تشکر از تعامل و همکاری دستگاه قضا و نیروهای مرزبانی و سپاه پاسداران در این امر، نیاز است به دلیل گستره سواحل استان، دستگاه قضا و ارگانهای مختلف نظامی و انتظامی در این موضوع ما را یاری کنند.
امینی با بیان اینکه از ۲۵ شهریور صید ترال میگو در تمام سواحل استان بوشهر ممنوع است گفت: کسانی که اقدام به صید میگو در زمانی غیر از فصل صید میگو کنند مورد پیگرد قانونی قرار میگیرند و مجازات میشوند.
وی با اشاره به اجرایی شدن طرح مقابله با صید غیرمجاز به ویژه روشهای صید ترال کف و پرساین در سواحل استان بوشهر خاطرنشان کرد: در این راستا شعبه ویژهای برای رسیدگی به پروندههای مرتبط با مباحث زیست محیطی دریا در دادگاههای استان بوشهر تشکیل شده است.