به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، حسین رستگار از تولید جایگزین مفید برای تنقلات آسیبرسان به سلامت خبر داد و اظهار کرد: مصرف پفک، چیپس و تنقلات مشابه، به دلیل ترکیبات و فرآیند تولید خاص خود، میتواند عوارض متعددی بر سلامت انسان داشته باشد. این محصولات، که اغلب با روغنهایی در دماهای بسیار بالا پخته میشوند، ممکن است به تولید مواد مضر مانند “پراکسیدها” منجر شوند که با گذشت زمان و تحت تاثیر نور و حرارت، خطرات خود را بیشتر نمایان میکنند.
وی ادامه داد: مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو در راستای وظایف ذاتی خود به تولید غنی سازی یک محصول جدید که در مقابل محصولات آسیبرسان به سلامت است اقدام کرده است.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو بیان کرد: این محصول که بر پایه حبوبات تولید و با ویتامین، مینرالها و برخی مواد مفید دیگر غنیسازی شده قرار است جایگزین تنقلات پرطرفدار آسیبرسان به سلامتی مثل چیپس، پفک و دیگر فرآوردههای مشابه شود.
انتهای پیام/