به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از کاشان، علیرضا ایروش درباره خواهرخواندگی دو شهر کاشان و کازانلاک بلغارستان اظهار داشت: این موضوع بستری برای استفاده از ظرفیتهای مغفول و بسترهای مشترک و همچنین گامی برای ارتقای مناسبات بینالمللی است.
وی با اشاره به پیگیریهای مستمر این سفارت برای انعقاد این خواهرخواندگی و اهمیت تفاهم خواهرخواندگی بین کاشان و کازانلاک تاکید کرد: تفاهمنامه خواهرخواندگی کاشان با کازانلاک موجب معرفی این دو شهر به جهانیان میشود.
سفیر ایران در بلغارستان با اشاره به سابقه ارتباط ۱۲۷ ساله ایران و بلغارستان خاطرنشان کرد: دو ملت اشتراکات زیادی در زمینههای گوناگون به ویژه تاریخی، گردشگری و کشاورزی دارند به عنوان نمونه هر دو شهر در پرورش گل رز که در ایران اسلامی به گل محمدی معروف است، شهرت دارند و زمانی که آشنایی و ارتباط با یک گل زیبا و فرآوردههای ارزشمند آن آغاز میشود، ادامه رابطه را باید به فال نیک گرفت.
ایروش به سایر ظرفیتهای کاشان نیز اشاره و عنوان کرد: در ایران و جهان نام کاشان با فرش آن گره خورده است و فرش کاشان به ویژه فرش دستباف شهرت جهانی دارد و از سوی دیگر نساجی سنتی، صنعت تولید داروهای گیاهی و صنایع سنگین مانند تولید فولاد نیز به عنوان سایر ظرفیتهای خطه کاشان میتوان نام برد.
سفیر ایران در بلغارستان با تأکید بر جایگاه ارزشمند تمدنی و فرهنگی کاشان تصریح کرد: این شهر تاریخی و فرهنگی میتواند زمینهساز معرفی ظرفیتهای ناب فرهنگی و اجتماعی ملت ایران و همچنین مردم دارالمومنین کاشان به مخاطبان بین المللی باشد.
ایروش تاکید کرد: با انعقاد قرارداد خواهرخواندگی میتوان بسیاری از ظرفیتهای مغفول مانده را شناسایی و برای شکوفایی استعدادهای موجود برنامهریزی کرد و شایسته است شهرداران دو شهر با توافقاتی که انجام میدهند تسهیلاتی را برای گردشگران ایرانی و بلغاری فراهم کنند تا روابط پایداری بین دو شهر برقرار شود.
وی ضمن اشاره به پیشنهادی در مورد نمادهایی از شهر کاشان و کازانلاک کشور بلغارستان خاطرنشان کرد: پیشنهاد میشود نمادهایی از دو شهر طراحی شود و در محلهای مناسبی از دو شهر کاشان و کازانلاک نصب شود.
به گزارش آباجان به نقل از تسنیم؛ نخستین قرارداد رسمی خواهرخواندگی بین المللی کاشان با شهر کازانلاک بلغارستان با حضور سفرای دو کشور، شهرداران و مقامات عالی دو شهر در محل شهرداری کازانلاک منعقد شد.
انتهای پیام/۸۰۱