احمدرضا جعفری روز چهارشنبه در گفت و گو با آباجان به نقل از ایرنا، افزود: این میزان بذر شامل یکهزار و ۳۰۰ تن بذر گندم آبی، یکهزار و ۶۰۰ تن بذر گندم دیم، ۷۳۰ تن بذرجو آبی و دیم، ۷۰۰ تن انواع لوبیا و ۱۰۰ تن سایر بذور برای کشت است.
وی زودرسی و طول دوره رشد کمتر را از مهمترین مزیتهای بذور اصلاح شده جدید نسبت به بذور محلی عنوان کرد و گفت: توزیع بذر اصلاح شده در اولویت است.
رییس اداره کشاورزی شهرستان خمین اظهار کرد: در این راستا در یک برنامه ۱۰ ساله باید کل بذر مصرفی کشاورزان با بذرهای جدید جایگزین شود.
جعفری افزود: باتوجه به نیاز بذری سالانه شهرستان هر ساله رقمی حدود ۹۰۰ تن ارقامی با طول دوره رشد کمتر، مقاومت بیشتر به کم آبی و عملکرد بالاتر نظیر میهن، زارع، حیدری، اروم ، پیشتاز برای گندم آبی ارقامی مانند هما و اوحدی برای گندم دیم، ارقام بهمن ، نصرت جهت جو آبی، و ارقامی نظیر غفار، کوشا، درسا و اختر برای لوبیا به جای ارقام محلی بین کشاورزان شهرستان توزیع شده است.
وی ، یکی از اولویتهای اصلی در تغییر الگویی کشت را جایگزینی محصولات جدید با بازده اقتصادی بالا و مصرف کم آب بیان کرد.
رییس اداره کشاورزی شهرستان خمین ادامه داد: در این راستا توسعه کشت گیاهان دارویی، گل محمدی و زعفران از اهمیت ویژهای برخوردار بوده و با جدیت در شهرستان دنبال میشود.
شهرستان خمین در جنوب استان مرکزی و در شرق رشته کوههای زاگرس در حدفاصل مناطق نیمه خشک و مناطق خشک کشور قرار گرفته است.
شهرستان خمین دارای دو نقطه شهری، دو بخش مرکزی وکمره،هفت دهستان و۱۸۰ روستای دارای سکنه با جمعیتی بالغ بر۱۰۵ هزار نفراست.
تعداد کل بهره برداران فعال در بخش کشاورزی شهرستان خمین بالغ بر ۱۳ هزار نفر است.