به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم،کمیسیون پزشکی یک از موضوعات مهم در بنیاد شهید و امور ایثارگران است که به بررسی پرونده های پزشکی متقاضیان درصد جانبازی می پردازد. این افراد ممکن است خواستار بررسی مجدد پرونده شان باشند و یا به تازگی بخواهند پرونده جدیدی برایشان باز شود.
پزشکان زیادی از طرف بنیاد شهید چه در شهرستان ها و چه در استان تهران مسئولیت بررسی این پرونده ها را دارند. سرپرست وقت ادارهکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال ۱۴۰۱ طی مصاحبه ای اعلام کرد: فرایند ۱۲۰ روزه بررسی پرونده ها اکنون به زیر ۵۰ روز کاهش پیدا کرده.
وی سیستماتیک شدن روند امور اداری کمیسیون پزشکی را عامل این کوتاه شدن زمان دانست و افزود:برای ایثارگری که احراز و صورت سانحه جدید داشته و مدارک متقنی دال بر تشدید ضایعات دارد و یا مواردی این چنین دوره انتظار خاصی وجود ندارد و فرد در استان خود میتواند با مراجعه به پزشک معالج، در کمیسیون استان مربوطه شرکت کند.
این درحالی است که دو سال بعد از این صحبت حالا سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران که به تازگی سکان هدایت این نهاد انقلابی را به دست گرفته روز گذشته در دیدار با جانبازان آسایشگاه صدر اعلام کرد: اکنون ۶۰ هزار نفر در انتظار تشکیل جلسات کمیسیون پزشکی هستند.
اوحدی قول داده تا به صورت جدی این تعداد کاهش یابد اما اینکه چطور و با چه راهکاری قرار است قولش عملی شود، هنوز مشخص نیست.
انتهای پیام/