به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، «سید ستار هاشمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دومین و روز پایانی اجلاس اسکاپ در دو نوبت صبح و بعدازظهر در جلسه پذیرش بیانیه وزرای اسکاپ و همینطور در جلسه پذیرش گزارش کنفرانس وزرای اسکاپ حضور یافت و سخنرانی کرد.
هاشمی سپس دیدار جداگانه ای با ژاصلان مادییف، وزیر توسعه دیجیتال، نوآوری و صنعت هواوفضای قزاقستان داشت که در این دیدار دو طرف نسبت به همکاری در حوزه های فناوری اطلاعات، زیرساخت، دولت الکترونیک و همکاری های پژوهشی ابراز تمایل کردند که قرار شد نقاط تماسی برای همکاری نزدیک تر از سوی طرفین مشخص شود.
همچنین ابراز امیدواری شد تا در رابطه با تفاهمنامه ای که طرف قزاق پیشنهاد داده، بعد از نهایی شدن مفاد آن در نخستین جلسه میان وزرای دو کشور ایران و قزاقستان امضا شود.
وزیر ارتباطات سپس ملاقاتی با سیلیسیا، معاون دبیرکل سازمان ملل و دبیر اجرایی اسکاپ داشت که در آن با اشاره به همکاریهای گذشته ایران و اسکاپ همچون دفتر منطقهای اسکاپ در ایران مربوط به مقابله با بلایای طبیعی، ابراز امیدواری شد که در مورد نقش فناوری ها در مقابله با بلایای طبیعی پروژه مشترکی میان ایران و اسکاپ تعریف شود.
در ادامه، وزیر ارتباطات از «آستانه هاب» که مجموعه ای از پارک علم و فناوری و شتابدهنده است، بازدید به عمل آورد که در این بازدید، ضمن اظهار امیدواری نسبت به استقرار شرکت های ایرانی در آستانه هاب، از هیات قزاقستانی دعوت شد تا بازدیدی از پارک فاوا داشته باشند.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات -دوشنبه- ۱۲ شهریور برای حضور در اجلاس اسکاپ عازم آستانه شد.
هاشمی در این سفر دو روزه ضمن حضور در اجلاس وزرای عضو اسکاپ، دیدارهای جداگانهای نیز با وزرای دیجیتال کشورهای حاضر در این اجلاس پیرامون توسعه همکاریهای دوجانبه دارد.
هفته گذشته، ژاصلان مادییف وزیر توسعه دیجیتال، نوآوری و صنعت هوافضای قزاقستان در تماس تصویری با تهران ضمن تبریک انتصاب سید ستار هاشمی به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، از او برای حضور در آستانه و شرکت در اجلاس اسکاپ دعوت کرد.
نخستین اجلاس وزرای دیجیتال کشورهای عضو اسکاپ در آبان ۱۴۰۱ در کره جنوبی برگزار شد که وزیر وقت ارتباطات در آن حضور داشت.
بنابر این گزارش، اسکاپ یکی از بزرگترین کمیسیونهای منطقهای سازمان ملل متحد به شمار میرود که بیش از نصف جمعیت جهان را تحت پوشش خود قرار میدهد و هدف آن توسعه رشد اقتصادی و همچنین بالا بردن سطح رفاه عمومی منطقه است.